Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
otac dobio novu misiju

Panika u Parizu, Madrid na nogama: Neymar odlučio da više nikada neće zaigrati u dresu PSG-a?!

Je li moguće da će Neymar nakon manje od sedam mjeseci života u PSG-u napustiti pariški klub?

Cristiano Ronaldo i Neymar (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Kada je prošlog kolovoza odlazio iz Barcelone Neymar nije mogao ni zamisliti da će sedam mjeseci kasnije biti ozlijeđen i nesretan u Parizu. PSG se ovog tjedna oprostio od Lige prvaka u osmini finala, gdje ga je s ukupnim rezultatom 5:2 izbacio branitelj naslova madridski Real. Neymar nije igrao, jer je zaradio ozljedu još prije dva tjedna.

Prema pisanju španjolske novine ABC, Brazilac je od svog oca tražio da dogovori odlazak iz PSG-a već nadolazećeg ljeta, jer da nema namjeru više igrati za prvaka Francuske. Navodno je rekao i da želi transfer u Real Madrid, a ne povratak u Barcelonu kako se bilo pisalo proteklih dana.

"Ne želim se vratiti u PSG. Situacija je nepopravljiva", bile su riječi kojima se Neymar (navodno) povjerio obitelji i najbliskijim prijateljima.

Brazilac će se iduća tri mjeseca oporavljati od operacije stopala kojoj je podvrgnut, što je dovoljno vremena da njegov otac, Neymar Senior, dogovori s čelnicima PSG-a izlaznu strategiju. Prema posljednjim informacijama, Real Madrid je spreman prodati Karima Benzemu, Garetha Balea i Isca, te od tog novca dovesti Neymara, Edena Hazarda i Harryja Kanea.

Neymar je navodno spreman i odmah se odreći velike plaće koju prima u PSG-u, samo kako bi nadolazećeg ljeta mogao otići iz Pariza. Podsjetimo, njegovi su problemi počeli već u prvim utakmicama prvenstva kada mu Edinson Cavani nije dozvolio da puca jedanaesterac. Došlo je do svađe, a tu situaciju nije mogao riješiti ni trener Unai Emery, u kojeg se Neymar također razočarao.

Kapetani Reala, Sergio Ramos i Cristiano Ronaldo, otvorenih ruku čekaju dolazak Neymara, s kojim bi igra Reala dobila jednu sasvim novu dimenziju. Brazilac bi ujedno bio nasljednik Cristiana Ronalda, kada se jednog dana Portugalac odluči povući.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider