Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Modri na Lokose

Ademi o Perišićevu povratku u Hajduk, a Jakirović o Brekalu: "Talijani me ubijaju"

Dan uoči Dinamove utakmice s Lokomotivom na press-konferenciji u Maksimiru govorili su trener Sergej Jakirović i kapetan Arijan Ademi...

Arijan Ademi sa suigračima iz Dinama (Foto: Goran Mehkek / CROPIX)

Proljetni dio sezone SuperSport HNL sutra otvaraju Dinamo i Lokomotiva zaostalom utakmicom 4. kola u Maksimiru. Modri su se vratili s priprema u Rovinju, a na press-konferenciji bili su trener Sergej Jakirović i kapetan Arijan Ademi.

Selahi sa suigračima slavi pogodak Veliki preokret oko potencijalne želje Dinama i Hajduka: Produžio vjernost Rijeci divider

Udarna tema ovih dana je povratak Ivan Perišića u Hajduk.

Ademi o Perišiću

"To je njihova stvar, ne bih to puno komentirao. Znamo kakav je igrač i sigurno će biti pojačanje", šturo je prokomentirao Ademi.

Jakirović ističe da se momčad Dinama dobro pripremila u Rovinju i da spremna dočekuje nastavak sezone.

Stipe Biuk Bivši veliki Hajdukov talent na meti Španjolaca: Love povratak u elitu divider

„Bit će naporan ritam, ali navikli smo na to. Mislim da smo se dobro pripremili, imali smo puno prostora za napredak u odnosu na jesen. Zdravi smo svi osim Šutala i Perića, ali moći ćemo odgovoriti na sve proljetne izazove“, kazao je Jakirović, koji se osvrnuo i na novo japansko pojačanje.

Jakirović: Ogiwara neće igrati protiv Lokomotive

„Ogiwara će biti u rosteru za utakmicu, ali sutra neće igrati. Ima problem s gležnjem. Perković će započeti na lijevom boku“, otkrio je Jakirović, koji ističe da je zadovoljan pojačanjima.

Rovinj Kako je Istra zamijenila Tursku: ''Antalya je toliko poskupjela?'' divider

„Doveli smo to što smo htjeli. Međutim, prijelazni rok još je otvoren, pogotovo kada se zatvori europski prozor. Vidjet ćemo hoće li još netko doći i otići.“

Jakirović o Brekalu: Talijani me ubijaju

Josip Brekalo opet je u opticaju. U kuloarima se spekulira da je priča opet pokrenuta.

„Talijani me 'ubijaju', svaki dan izađe nova informacija, ali nema posebnih novosti po tom pitanju. Tražimo još jedno krilo, gledamo i promatramo tržište, no nećemo dovoditi samo reda radi. Imamo dobru i motiviranu momčad“, zaključio je Jakirović. 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider