Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
NEOČEKIVANI RASPLET

Veliki preokret oko potencijalne želje Dinama i Hajduka: Produžio vjernost Rijeci

U slučaju Lindona Selahija dogodilo se ono što je malo tko očekivao. Albanski nogometaš produžio je ugovor s NK Rijekom.

Selahi sa suigračima slavi pogodak (Foto: Damir Škomrlj/Cropix)

Rijeka je osigurala dosad najveće pojačanje u zimskom prijelaznom roku. Ne, u njihove redove nije došao niti jedan novi igrač, ali se zato zadržao onaj koga su mnogi već vidjeli izvan Rujevice.

Lindon Selahi potpisao je novi ugovor s Rijekom i to do ljeta 2025. godine, što bi značilo da ga je produžio za godinu dana.

Izjavio kako mu je to bila jedini izbor

Pouzdani zadnji vezni je za klupske stranice potvrdio kako je zapravo to od početka bila njegova najveća želja, iako se kroz medije, ali i informacije ljudi bliskim klubu nije tako činilo.

"Jako sam zadovoljan i sretan da je priča završena i da se sve završilo mojim potpisom ugovora za Rijeku. Htio sam i želim pomoći ekipi u nastavku sezone. Moj izbor uvijek je bio ostati u Rijeci i drago mi je da smo sve dogovorili i da se sad možemo koncentrirati na teren što je najbitnije za mene i ekipu", rekao je Selahi.

Kad su se pojavile vijesti o pregovorima koji ne idu u najboljem smjeru, Selahija se počelo vezati uz prelazak u Dinamo i Hajduk te se činilo da će se dva najveća hrvatska kluba ozbiljno potuči za usluge ovog izuzetno kvalitetnog i zahvalnog igrača.

Na kraju se sve odvilo drugačije, ali svakako je sjajna vijest da će jedan odličan igrač nastaviti svoju HNL avanturu.

U Rijeku je 24-godišnji Selahi, inače nogometaš rođen i nogometno školovan u Belgiji, stigao u ljeto 2021. godine te je dosad odigrao 92 utakmice za prvu momčad, postigavši šest pogodaka.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider