Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
RAZLIKA U CIJENAMA

Kako je Istra zamijenila Tursku: ''Antalya je toliko poskupjela?''

Pred nastavak sezone Supersport HNL-a u podcastu Utakmicu po utakmicu pozabavili su se cijenom priprema.

Nogometni klubovi diljem Hrvatske polako završavaju zimski san i pripremaju se za proljetni dio Supersport HNL-a, a to znači povratak podcasta Utakmicu po utakmicu.

Prvu epizodu u 2024. godini otvorili su komentirajući kako naši klubovi više ne biraju Tursku ili egzotične destinacije za zimske pripreme te su pokušali konstatirati zašto se u Antalyji priprema sve manje ovdašnjih klubova.

Dinamo se pripremao u Rovinju, Hajduk u Umagu, Osijek u Novigradu, gotovo su svi bili u Istri osim Rijeke koja je izabrala slovenski Čatež.

"Toliko je Antalyja poskupjela?", zapitao se Vlado Boban, koji je za ovu priliku zamijenio opravdano izostalog Ivana Ljubića.

"Znam da se pričalo da će u Hrvatskoj klub za desetak dana priprema platiti između 30 i 40 tisuća eura. U Turskoj je taj iznos od 250 do 350 tisuća eura, ovisno o hotelu. Ako si u onom Regent Palaceu u Antalyji, gdje je bio Dinamo prije četiri, pet godina gdje je all inclusive i alkohol, pa se onda vodila i delegacija", rekao je Mateo i dodao: "pa imaš i čarter let, to ti je 35 tisuća eura u startu."

"U Turskoj više nemaš ni kvalitetnije suparnike jer svi polako dolaze u Istru", podvukao je Igor Ćurković.

Više o ovoj temi, ali i ostalim aktualnostima uoči nastavka Supersport HNL-a pogledajte u novoj epizodi podcasta Utakmicu po utakmicu u ponedjeljak iza 21 sata na gol.hr-u.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider