Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
visoka očekivanja u novoj sezoni

Milan je oživio: 5000 navijača došlo pozdraviti igrače na prvom treningu!

Vatreni doček na prvi trening uoči nove sezone imali su igrači Milana.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Europski nogometni velikan Milan s jučerašnjim je danom (5. srpanj) započeo pripreme za novu sezonu u Seriji A. Milan je proteklih tjedana bio vrlo aktivan na tržištu, pa je tako doveo sedam odličnih pojačanja koja bi ga trebala vratiti u vrh talijanskog nogometa.

Koliko je zapravo malo potrebno za pozitivno ozračje oko kluba koji već godinama tone u čisti prosjek talijanske Serie A moglo se vidjeti na prvom treningu. Oko 5000 najvatrenijih navijača došli su iskazati svoju podršku igračima uoči nove sezonu, a posebno su došli pozdraviti nove igrače od kojih se očekuje jako puno.

Zadnje pojačanje Rossonerra je sjajni turski veznjak i jedan od najboljih izvođača slobodnih udaraca na svijetu, Hakan Calhanoglu. On je već sedmo pojačanje talijanskog giganta, koji je već ranije doveo Matea Musacchija, Francka Kessiea, Ricarda Rodrigueza, Andrea Silvu, Fabija Borinija i Andreu Contija.

Zanimljivo je da je prosjek godina svih tih igrača nešto veći od 23 godine, a svi zajedno su plaćeni oko 160 milijuna eura.

Podsjetimo da je blizu potpisa novog ugovora s klubom i najmlađa zvijezda Milana Gianluigi Donnarumma. Nakon nekoliko tjedana u kojima su ga mediji selili u najveće klubove svijeta, "Dollarumma" je odlučio ostati.

Nova sezona Serie A započinje 19. kolovoza.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider