Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Puno sjajnih mladih igrača

Milan misli ozbiljno: Doveo već sedmo pojačanje i najbolje dosad

Talijanski gigant Milan doveo je već sedam novih igrača za iduću sezonu, a posljednje pojačanje možda je i najbolje od svih.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Da Milan misli ozbiljno, dovoljno govore pojačanja za sljedeću sezonu. Klub koji ima i veliku bazu navijača u Hrvatskoj već godinama je daleko od vrha talijanskog, ali i europskog nogometa. Međutim, posljednja pojačanja naslućuju da bi se stvari konačno mogle pokrenuti u dobrom smjeru.

Zadnje pojačanje Rossonerra je sjajni turski veznjak i jedan od najboljih izvođača slobodnih udaraca na svijetu, Hakan Calhanoglu, koji će sletjeti u Milan za 21 milijun eura plus četiri milijuna eura bonusa.

On je već sedmo pojačanje talijanskog giganta, koji je već ranije doveo Matea Musacchija, Francka Kessiea, Ricarda Rodrigueza, Andrea Silvu, Fabija Borinija i Andreu Contija. Zanimljivo je da je prosjek godina svih tih igrača nešto veći od 23 godine, a svi zajedno su plaćeni oko 160 milijuna eura.

Hakan Calhanoglu bez sumnje je među zvučnijim imenima. Igrač koji je ime stekao u Bayeru iz Leverkusena i koji će odmah biti od koristi za igru Milana. Calhanoglu je prošle sezone igrao na čak sedam različitih pozicija u 22 utakmice, a najviše pogodaka zabio je na lijevoj strani veznog reda.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider