Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bišćan zadovoljan

Dinamo ubacio poker nemoćnim Farmaceutima i pobjegao Hajduku na neuhvatljivih +12

Dinamo je slavio 4:0 protiv Slaven Belupa na domaćem terenu u sklopu 29. kola SuperSport HNL-a.

Galerija Dinamo - Slaven Belupo Stefan Ristovski Josip Šutalo +1 Slavlje igrača Dinama

U susretu 29. kola SuperSport HNL-a Dinamo je na stadionu Maksimir pobijedio Slaven Belupo 4:0 i sada ima 12 bodova više od drugoplasiranog Hajduka.

Modri su dominirali cijeli susret i rutinski su stigli do bodova protiv Slaven Belupa koji je u srijedu izgubio od Hajduka u polufinalu hrvatskog Kupa.

Podravske štuke na Maksimiru Najmlađa navijačka skupina u HNL-u odradila svoje prvo gostovanje: Vatreni im složio "sačekušu" divider

Odmorena i motivirana momčad Igora Bišćana nije imala milosti prema gostima iz Koprivnice pobjedivši s uvjerljivih 4:0.

Već su prve minute pokazale u kojem će smjeru ići ova utakmica. Dinamo je u osmoj minuti mogao do vodstva. Prvo je Josip Mišić uzdrmao vratnicu, a u nastavku akcije odlično je pucao Martin Baturina, ali je Ivan Čović sjajno obranio.

U 12. minuti Čović je obranio i udarac Daria Špikića, a nakon kornera zaprijetio je i Mauro Perković. U 27. minuti hrvatski prvak je zasluženo poveo golom Josipa Drmića. Stefan Ristovski je sjajno ubacio s desne strane, Špikić je prenio loptu, a Drmić zabio za vodstvo.

Sedam minuta kasnije bilo je 2:0. Perković je ubacio, a Špikić glavom povećao prednost. U posljednjim trenucima prvog dijela Dinamo je nakon sjajne akcije postigao i treći pogodak. Baturina je proigrao Luku Ivanušeca, a on lagano prebacio Čovića.

Ivica Kulešević Incident na kraju utakmice u Osijeku: Stolice i čaše poletjele prema sportskom direktoru! divider

U prvom poluvremenu gosti su imali samo jednu pravu priliku, u 40. minuti s ruba kaznenog prostora je pucao Arber Hoxha, no Dominik Livaković je sjajno reagirao.

U 61. minuti Modri su zabili i četvrti gol. Baturina je ubacio iz slobodnog udarca, a Josip Šutalo pogodio za konačnih 4:0.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider