Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Djeco, samo naprijed!

Najmlađa navijačka skupina u HNL-u odradila svoje prvo gostovanje: Vatreni im složio "sačekušu"

Podravske štuke navijale su za Slaven Belupo na Maksimiru.

Galerija Podravske štuke na Maksimiru Podravske štuke na Maksimiru Podravske štuke na Maksimiru +3 Podravske štuke na Maksimiru

Navijanjem na domaćim utakmicama Slaven Belupa u proteklih nekoliko tjedana Podravske štuke osvojile su simpatije cijele Hrvatske, a sad su odradile i svoje prvo gostovanje.

Najmlađa navijačka skupina u HNL-u bodrila je svoj klub na utakmici protiv Dinama na Maksimiru. Premda neće biti sretni zbog rezultata, nema sumnje da će im cijela ova subota ostati u lijepom sjećanju.

Sve je počelo zapravo prije nekoliko dana, kada je jedan navijač Dinama na Instagramu u zezanciji pitao: "Podravske štuke, imate li muda doći na Maksimiru?"

Dobio je ekspresni odgovor: "Imamo, ali nas nema tko voziti."

Bruno Petković ih dočekao pred ulazom na tribinu

U koprivničkom klubu su odlučili reagirati i osigurali su klincima prijevoz do Zagreba i natrag, dok su im iz Dinama osigurali besplatne ulaznice i sendviće.

I tako su Podravske štuke doputovale na Maksimir gdje su navijale za svoj Slaven, a prije nego li su ušli na stadion, podno južne tribine ih je dočekao Bruno Petković koji je zbog ozljede propustio ovu utakmicu. Mali navijači su se fotografirali s napadačem Dinama i hrvatskim reprezentativcem, zaputivši se potom na svoje mjesto na tribini.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider