FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Veliki revanš

Dogovoren revanš Zhanga i Joycea: Pobjednik bi mogao napasti Furyja

Zhilei Zhang i Joe Joyce svoj drugi meč odraditi će 2. rujna u Londonu.

Joe Joyce (Foto: Profimedia)

Prošlog mjeseca Joe Joyce iskoristio je revanš klauzulu u ugovoru nakon što je izgubio od gorostasnog Zhilei Zhanga u najvećem iznenađenju superteške divizije godinama unatrag.

Zhang je svojim desnim direktom u potpunosti neutralizirao presporog Joycea i borba je prekinuta u šestoj rundi od strane liječnika kada je ustanovljeno da Joyce ne može više nastaviti zbog otekline koja mu je zatvorila oko.

“Mislim da bi Joyce pobijedio u prvoj borbi da se ona nastavila i da mu se oko nije zatvorilo. Preplavio bi Zhanga udarcima u drugoj polovici meča“, izjavio je Joyceov menadžer. Priliku da pokaže kako je bolji boksač, Joyce imati će 2. rujna u Londonu kada će ovaj dvojac ponovno ući u ring.

Ante Delija Ante Delija za gol.hr uoči novog napada na milijun dolara: "Želim ovo osvojiti pa se boriti protiv Ngannoua" divider

Porazom je Joyceu propala prilika za napad na titulu koju drži Tyson Fury, no ovo će mu biti popravni ispit iz kojega može opet izaći kao izazivač. No, prvo srebrni olimpijac mora savladati 40-godišnjeg Kineza.

S druge strane, Zhangov jedini profesionalni poraz nanio mu je Filip Hrgović u kolovozu prošle godine kada je slavio na bodove. Dugo se pričalo kako bi se i taj revanš mogao dogoditi jer su se iz Zhangovog kuta žalili na ishod te su smatrali kako je njihov borac ipak napravio dovoljno za pobjedu.

Čini se kako se u superteškoj diviziji napokon dogovaraju mečevi koje navijači žele vidjeti. Jedini koji je i dalje bez borbe je Fury, dok će njegov najveći rival Usyk svoje pojaseve braniti u Poljskoj protiv Duboisa. U sličnoj situaciji se nalazi i Hrgović kojega se povezivalo s borbom protiv Australca Dempseyja McKeana.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider