FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Najava velikog meča

VIDEO Kinez prijeti Hrgoviću nokautom, naš borac mu nije ostao dužan

Zhang Zhilei i Filip Hrgović najavili su veliki meč koji se održava 20. kolovoza u Saudijskoj Arabiji.

Filip Hrgović (Foto: Afp)

Odbrojavamo sitno do najvećeg meča u karijeri Filipa Hrgovića. Najbolji hrvatski teškaš će u subotu 20. kolovoza boksati sa Zhangom Zhileijem na priredbi u Džebi, Saudijskoj Arabiji.

To će biti predborba spektakularnom okršaju Oleksandra Usyka i Anthonyja Joshue, a, prema najavi promotora Eddiea Hearna, pobjednici ta dva meča susret će se odmah nakon toga.

Prijenos borbe Hrgović - Zhang trebao bi početi iza 22 sata po hrvatskom vremenu.

"Pobjeda u ovom meču znači iskorak i obračun s pobjednikom meča između Usyka i Joshue. Ovo je veliko i za Kinu, za boks u Kini", poručio je Zhilei koji je trebao boksati protiv Hrgovića već u svibnju ove godine, ali naš je boksač otkazao meč zbog smrti oca.

Filip Hrgović VIDEO Filip Hrgović najavio meč karijere, nahvalio protivnika i posebno mu zahvalio divider

No Zhang nije gubio vrijeme, u Las Vegasu je odradio meč protiv Scotta Alexandra i slavio nokautom:

"Pobijedit ću nokautom u subotu navečer, svi će ponovno vidjeti kinesku moć", oštro je poručio Hrgoviću koji je gotovo dvije godine čekao na ovakvu priliku:

"Gotovo dvije godine sam čekao na ovakav meč. Prošli smo kroz cijelu listu i puno se boraca nije htjelo boriti sa mnom. Drago mi je da smo pronašli jednog koji želi, mislim da ćemo pružiti sjajan meč", kazao je naš boksač pa dodao:

"Veliki smo tipovi i snažni udarači. Mislim da je on jako opasan, ali je opasan samo nekoliko rundi. Ja sam opasan svih 12 rundi, tu leži razlika", zaključio je Hrgović koji se na kraju zahvalio organizatorima na ovakvoj prilici.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider