FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
UFC 268

Poslije strašnog nokauta ošišala se kao svoja suparnica za revanš i angažirala bivšeg prvaka kako bi vratila pojas od zaručnice Cro Copovog "back vokala"

Zhang Weili strašnim nokautom izgubila je pojas od Rose Namajunas, a sad ga želi nazad u sunaslovnoj borbi UFC-a 268 protiv Rose Namajunas kojeg možete pratiti u prijenosu na gol.hr-u

Bivša UFC-ova prvakinja u kategoriji slamka Zhang Weili (21-2 MMA, 5-1 UFC) izgubila je pojas od aktualne prvakinje Rose Namajunas (10-4 MMA, 8-3 UFC) u travnju doživjevši težak nokaut poslije samo 78 sekundi borbe.

Thug Rose vratila je svoj pojas dvije godine nakon što ga je izgubila od Andrade, a sad ga želi zadržati u njihovom drugom obračunu na UFC-u 268 koji možete pratiti u izravnom prijenosu na gol.hr-u od 03.00 u nedjelju i u snimci na Novoj TV.

gol expired VIDEO Savršeni Usman stigao na korak do čudesnog rekorda, Namajunas preokretom u zadnje dvije runde zadržala pojas divider

Unatoč tom šoku Kineskinja je u maloj prednosti na kladionicama uoči revanša u Madison Square Gardenu u New Yorku, možda zato što je za uzvrat odlučila dosta toga promijeniti kako bi pokušala ispraviti poraz koji, smatra, nije zaslužila. Poslije nokauta ustala se i burno reagirala na sučevu odluku za prekid borbe, međutim bila je vidno uzdrmana i lelujala je poslije strašnog high-kicka Rose Namajunas koji ju je uzdrmao u glavu.

Najavni prilog iz Dnevnika Nove TV

Ošišala se kao Rose i angažirla Cejuda

Prije svega promijenila je frizuru, ošišala je dugu crnu kosu i obrijala se skoro na ćelavo, na frizuru koju slučajno ili ne ima i njezina suparnica Rose Namajunas, inače poznata po vojničkoj frizuri. MMA zajednica brzo po objavi te fotografije reagirala je komentirajući „ako ju ne možeš pobijediti, izgledaj kao ona“ parafrazirajući poznatu klišej izreku. Ni jedna ni druga nisu taj potez previše komentirale.

Pogledajte borbu Anrade i Namajunas

Druga velika promjena u kampu jedine dosadašnje UFC-ove prvakinje iz Kine u povijesti bio je angažman nekadašnjeg dvostrukog UFC-ovog prvaka Henryja Cejuda, zloglasnog "Tripple C-ja“, poznatog što uz pojaseve u kategoriji muha i bantam, oko svog vrata ima zlatnu olimpijsku medalju u hrvanju slobodnim stilom. Upravo on primijetio je kako će hrvanje biti ključ pobjede protiv Namajunas te posljedično povratka UFC-ova naslova na najmnogoljudnije tržište na kugli zemaljskoj.

Namajunas u kutu Pat Barry i Trevor Wittman

Za to navija Dana White, a Hrvatska djelomično može navijati za Rose Namajunas, inače Amerikanku litvanskog podrijetla, koja je zaručnica i suradnica bivšeg UFC-ovog borca Pata Barryja, kojeg je naš Mirko Filipović pobijedio u njihovom međusobnom okršaju, ali su ostali u dobrim odnosima i ovaj ga je došao posjetiti u njegovoj teretani u Zagrebu. Stigli su usput pokazati kako je obojici mjesto u "Zvijezde pjevaju“ izvevši bezvremenski hit "California Dreaming“ uz pratnju "The Mamas & the Papas“ s Mirkovog radija dok su se vozili po njegovom kvartu.

Barry je jedan od trenera Rose Namajunas, inače štićenice MMA genijalca Trevora Wittmana, koji će na nedjeljnoj priredbi imati svoj troje svojih boraca, uz Thug Rose, u drugoj sunaslnovnoj borbi večeri Justin Gaethje će pokušati doći na korak od nove prilike za pojas u lakoj kategoriji protiv Michaela Chandlera, a u glavnoj borbi imat će prvaka u velteru Kamarua Usmana protiv Colbyja Covingtona.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider