FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
kontroverzna borba

Žestoka svađa zbog najprljavijeg udarca godine: "Ti si je**ni kreten"

Još se vuku repovi borbe za pojas, a čini se da će tako biti sve dok ponovno ne uđu u UFC oktogon.

Petr Jan i Aljamain Sterling (Foto: GOL.hr)

Prošlo je 10 dana od dosad vjerojatno najkontroverznije UFC borbe godine. Radi se o orkšaju Petra Jana i Aljamaina Sterlinga, koja je završila neviđenom glupošću ruskog bivšeg prvaka u bantamu.

Jan je u jednom trenutku, dok je Sterling bio koljenom na podu, opalio protivnika koljenom u glavu. Pravila su jasna, bio je to ilegalni udarac koji je doveo do diskvalifikacije i Janova gubitka pojasa, koji je otišao u Sterlingove ruke.

Nakon svega očekuje se da se ovi borci ponovno sastanu i riješe pitanje prvaka. Sam Sterling nakon borbe je poručio da ne želi pojas na ovakav način. No dok se borba ne dogodi, traje prepucavanje dvojice boraca.

Jan je tako na Twitteru objavio nekoliko svojih dominantnih trenutaka tijekom borbe. Jedan od njih bio je i gif rušenja Sterlinga.

gol expired Dugo se o tome pričalo, a sad je i potvrđeno: Ova odbojkašica zapravo je - muškarac divider

"Trebam samo jedno rušenje. Mogu pokušati 100 puta, ne može to zaustaviti 100 puta. Ako dođem do tog jednog rušenja, iz 101. pokušaja ga srušim na leđa, bit će to duga noć za tog tipa", napisao je uz gif.

"I dalje sam nadboksao udarača. A ti si izgubio jer si je**ni kreten", odgovorio mu je The Funk Master Sterling.

Ovo prepucavanje traje već neko vrijeme. Jan je ranije provocirao Sterlinga zbog riječi da ne želi pojas - koji je ipak veselo proslavio, a bocnuo ga je i zbog insinuacija da je glumio ozljedu nakon njegova ilegalnog udaraca. Pogledajte u nastavku kako sve to izgleda.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider