FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
A SAD JOSHUA - HRGOVIĆ!

Vratio se moćni i opasni Joshua: Prebio Wallina i prisilio ga na odustajanje!

Sjajan meč odradio je Anthony Joshua protiv Otta Wallina, savladavši ga prekidom nakon pet rundi.

Joshua protiv Wallina (Foto: Afp)

Svoj najbolji meč još od onog koji je odradio u prosincu 2019. godine, u revanšu protiv Andyja Ruiza Jr., odradio je danas sjajni Anthony Joshua. Bez primanja gotovo ikakve štete, savladao je Otta Wallina.

Agit Kabayel VIDEO Kabayel odradio fantastičan meč: Završio Makhmudova i ugasio najveći hype teške kategorije divider

Sjajnom izvedbom on je kut švedskog borca prisilio na odustajanje i to nakon samo pet rundi. Time je Joshua preuzeo poziciju drugog izazivača prema IBF-u, ali još je važnije što je odradio nastup kakav se od njega dugo čeka. Nastup kakav mu je trebao da dokaže svima kako njegovo vrijeme još uvijek nije gotovo.

Joshua podsjetio na svoje najbolje dane

Od prvog trenutka Joshua je izgledao fenomenalno. Imao je kretanje, imao je osjećaj za trenutak i imao je ono najvažnije, preciznost udaraca, kojim je od prve sekunde polako rješavao problem zvan Otto Wallin.

Tražio je Šveđanin svoje udarce, znamo da kvalitetu za pogoditi ih svakako posjeduje, ali ovog puta je imao protiv sebe boksača koji se vrhunski pripremio na sve što on može ponuditi. I ono što je pogodio, Joshua bi lagano primao i nastavio graditi svoju igru koja ga je dovela do pobjede.

Deontay Wilder vs. Joseph Parker Deontay Wilder poražen i osramoćen: Joseph Parker uzeo mu svih 12 rundi divider

U petoj rundi takvog meča stradao je i Wallinov nos, što mu je otežalo disanje, a počeo je i drugačije reagirati na primljene udarce. Posustajao je, tijelo je govorilo da više nije u meču na jednak način i se dokazalo nakon završetka runde.

Dok su se boksači pripremali za nastavak, u Wallinovom kutu je donesena odluka kako nema smisla nastaviti meč te je Joshua mogao početi slaviti.

Ovakav Joshua opasan je za svakoga i bit će zanimljivo vidjeti hoće li i idući meč ući ovakav. Jedva čekamo!

Filip Hrgović Poznati promotor o Hrgovićevom meču: "Bila je to isplata uz nula rizika" divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider