FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
SVE JE TO SHOW

VIDEO U nedjelju se bore za UFC titulu, prošli mjesec potukli su se u gledalištu, a u predvorju hotela grle se kao braća

Sean Strickland i Dricus Du Plessis možda ipak ne gaje netrpeljivost kakvu pokušavaju prezentirati.

Već smo jako dobro upoznati s time kako u borilačkom sportu nije sve onako kako se na prvu čini. Uostalom, radi se o sportovima gdje najviše novca generiraju pojedinačno prodani prijenosi, a njih je potrebno na neki način prodati.

Odnosno, znamo da puno toga što vidimo prije određenih okršaja nije potpuna istina nego klasični show. S jednim jedinim ciljem, nabrijavanjem.

Strickland i Du Plessis u sadrčnom zagrljaju

Novi dokaz toga dali su nam Sean Strickland i Dricus Du Plessis, glavne zvijezde UFC 297 priredbe, koju ćemo pratiti u noći na subote na nedjelju uz izravni prijenos na gol.hru.

Otkako je njihova borba najavljena, jedan su drugom rekli puno toga. Između ostalog su se i potukli u gledalištu na prošloj UFC-ovoj velikoj priredbi. 

No, da ipak nije sve tako drastično potvrdio nam je sam UFC, odnosno putem Embedded serijala otkrili su nam scenu iz hotelskog predvorja.

Tamo je Dricus, kojeg je između ostalog Sean optužio da je homoseksualac, prolazio sa svojom djevojkom, kad su došli do Stricklanda. Umjesto naguravanja ili prepucavanja, došlo je do zagrljala, lijepog pozdrava i kratkog razgovora prepunog međusobnog uvažavanja.

Zašto je UFC odlučio ovo javno prikazati?

Sve nam to dokazuje da je u pitanju samo show, a zašto je UFC ovo odlučio tako otkriti. Vjerojatno zbog toga što je Embedded serijal prije svega sniman za hardcore fanove, koji preferiraju sportsku crtu sporta, pa da se i njih nagraditi takvim materijalom. Casualce, one koje moraju navesti da kupe prijenos, ionako napadaju drugim materijala.

Kako je izgleda taj susret, koji neće imati nikakvog utjecaja na to kakav ćemo rat u borilištu gledati za vikend, pogledajte u videu ispod teksta.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider