FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
NEVJEROJATNE SCENE

VIDEO Žestoka tučnjava na tribini: Trebaju se uskoro boriti za UFC pojas, ali nisu mogli čekati borbu!

Ne znamo što je UFC-u bilo na pameti kad su dozvolili da Sean Strickland i Dricus Du Plessis sjede otprilike dva metra jedan od drugog.

UFC je završio sa svojim događanjima za 2023. godinu, a sve je zatvoreno UFC 296 priredbom i pobjedom Leona Edwardsa nad Colbyjem Covingtonom.

No, ljubitelji borilačkog sporta ostavili su razočarani nedostatkom uzbuđenja unutar borilišta. Glavni program jednostavno nije zadovoljio, ali svojevrsni začin dobili su zato na tribinama.

Strickland i Du Plessis predvode UFC 297

Tamo su se, sa samo jednim redom između njih, našli Sean Strickland i Dricus Du Plessis, borci su samo dan ranije vrlo vatrenu pred medijima promovirali svoju borbu za titulu srednje kategorije, koja će 21. siječnja predvoditi UFC 297 program.

U jednom trenutku oni su prikazani na kameri, prvo Dricus, a onda i prvak. Vidjeli smo gestikulaciju pucanja pištoljen te nešto malo međusobne provokacije, nakon čega je u našem prijenosu, kao što možete vidjeti u glavi teksta, krenula najava za priredbu koju će predvoditi.

Gledatelji na ESPN-u ipak su dobili nešto više. Naime, nakon neke izjave Du Plessisa, Sean je supruzi Gilberta Burnsa, koja se nalazila između njih, rekao da skloni dječaka, nakon čega je preskočio red te krenuo udarati Južnoafrikanca.

Potrajalo je to neko vrijeme prije nego su razdvojeni, a iznenađeni su ostali i komentatori, unatoč tome što su upoznati s podosta jedinstvenim karakterom Stricklanda.

Dobar "fajt" za marketinške svrhe

Do snimke iz drugog kuta došla je poznata reporterka Helen Yee, a Strickland je nakon završetka okršaja uklonjen iz dvorane.

Vjerojatno mu to nije smetalo, on je svoju poruku poslao, a ovaj dvojac je dobio dobru najavu svoje borbe. Uopće ne sumnjamo da će UFC jako dobro iskoristit nastali materijal s ovog događanja.

S UFC-om smo za ovu godinu gotovi, ali očito se imamo čemu veseliti već idućeg mjeseca.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider