FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
OVO JE BILO PRELUDO

VIDEO Tekken u stvarnom životu? Najluđi borac svijeta upisao pobjedu jednom od najatraktivnijih sekvenci koje pamtimo

Michel Pereira odradio je nezaboravan nastup protiv Ihora Potierije, kojeg je savladao za manje od jedne minute njihove borbe.

Osma pobjedu u nizu od danas je iza Michela Demolidora Pereire, vjerojatno najatraktivnijeg borca svijeta u ovom trenutku, čovjeka koji u svoj stil gotovo po pravilu unosi akrobacije kakve u borilištu inače ne viđamo gotovo niti u jednom slučaju.

Anhony Smith VIDEO Je li legendarni Buffer unaprijed pripremio proglašanje? Pročitao krivo ime i sve na prvu ostavio u nevjerici divider

No, na UFC 301 priredbi uistinu se moglo vidjeti puno toga.

Ovog puta bio je bolji od Ihora Potierije iz Ukrajine, 27-godišnjaka koji se jednostavno nije snašao u Brazilu protiv borca koji je ušao s ciljem da još jednom potvrdi za što je sposoban, ali isto tako i da uspije pokazao dio svog šarolikog repertoara.

Brzo, atraktivno, brutalno i nezaboravno

I u tome je Pereira apsolutno uspio, s tim da nije primio nikakvu štetu te je upisao pobjedu za manje od jedne minute. Ono što je u tu minutu uspio strpati je još impresivnije od svega.

Ukrajinca je Pereira vrlo brzo osjetio, a onda udarcem poslao na pod, nakon čega je izveo jedan od najatraktivnijih poteza koje pamtimo. Na protivnika se bacio udarcem koji je došao nakon salta unazad i tu je imao sreće da ga koljenom nije pogodio u glavu.

Jonathan Martinez i Jose Aldo VIDEO Kakva predstava jednog od najvećih u povijesti: Povratnik Aldo uništio borca koji je došao po najveći skalp karijere divider

Ovako je uspio nastaviti svoju seriju, tijekom koje je Potieriju uhvatio u stojeću giljotinu. Ukrajinac je tapkao, ali je nakon puštanja ipak pao na pod bez svijesti, dok je Pereira mogao početi slaviti svoju osmu pobjedu u nizu. Više nego impresivno za Demolidora.

Pereira će nakon ove borbe sigurno biti rangiran i vrijeme je da ga vidimo protiv najbolje konkurencije. Problem će biti svakome, posebno jer njegova atletičnost i stil su nešto za što se nikako nije lako pripremiti.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider