FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
I NJEGA JE IZNENADILO

VIDEO Je li legendarni Buffer unaprijed pripremio proglašanje? Pročitao krivo ime i sve na prvu ostavio u nevjerici

Čini se kako je UFC-ov najavljivač već prije borbe pripremio papir s kojim će pročitati pobjednika jedne UFC 301 borbe.

Na trenutke zbunjujuća, ali na kraju ipak simpatična situacija dogodila se nakon borbe Anthonyja Smitha i Vitora Petrina na UFC 301 priredbi, u kojoj je iskusni Amerikanac kao veliki autsajder upisao pobjedu.

Potieira vs. Pereira VIDEO Tekken u stvarnom životu? Najluđi borac svijeta upisao pobjedu jednom od najatraktivnijih sekvenci koje pamtimo divider

A čini se da je bio toliki autsajder da je čak i legendarni UFC-ov najavljivač, Bruce Buffer već prije borbe pripremio proglašenje pobjednika. I to tako da će pročitati ime još uvijek neporaženog Brazilca.

I Buffer je već unaprijed Brazilca proglasio pobjednikom

Nažalost po njega, barem po pitanju gafa koji mu se dogodio, Petrino nije više neporažen, budući da je ovu borbu izgubio od sjajnog neuništivog Smitha.

"I dalje neporažen, Vitor Petrino", na sav glas je rekao Buffer dok je sudac Smithu podizao ruku, prije nego što je shvatio što je zapravo napravio.

Jonathan Martinez i Jose Aldo VIDEO Kakva predstava jednog od najvećih u povijesti: Povratnik Aldo uništio borca koji je došao po najveći skalp karijere divider

U tom trenutku Buffer se ispravio, a sve je rezultiralo velikim osmijehom Smitha te međusobnim pozdravom dva dugogodišnja člana UFC-a.

Jasno je Smithu da su ga prije ove borbe otpisali vjerojatni svi osim njegovog tima, bližih prijatelja i vjernih navijača. Ali, on je pokazao kako svoj status Top 10 borca UFC-ove poluteške kategorije ipak ima namjeru još neko vrijeme zadržati.

Iznad teksta pogledajte što se dogodilo.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider