FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
SMJENA GENERACIJA

VIDEO Sjajan hrvatski okršaj u Zagrebu: Osječanin prebio i u prvoj minuti nokautirao domaću kickboxing ikonu

Antonio Krajinović upisao je spektakularan debi u Gloryju, svladavši ikonu hrvatskog kickboxinga, Tea Mikelića.

Krajinović protiv Mikelića (Foto: Ronald Goršić / Cropix)

Sjajan period karijere za 27-godišnjeg Antonija Krajijnovića, borca iz Bilja pored Osijeka, nastavio se na najvećoj mogućoj sceni.

Nakon što je prošle godine postao WAKO svjetski amaterski prvak, Krajinović je dobio priliku predstaviti se u ringu Glory Kickboxing promocije. U Zagrebu je protiv sebe imao jedno velike domaće ime, ali to ga nije preplašilo.

Istarska ikona nije imala šanse

Borio se protiv Tea Mikelića, prave ikone hrvatskog kickboxinga, borca iz Vodnjana u Istri, koji se u Gloryjev ring vratio nakon devet godina. Nastupio je i 2014. godine, također u zagrebačkoj Areni, a u ta oba nastupa doživio je poraze. Bio je uvjeren kako će ovog puta biti treća sreća.

No, dogodilo se nešto što Mikelić nije očekivao niti u najgorim snovima. Od osječkog borca doživio je poraz već u prvoj minuti borbe.

Prvo brojanje Krajinović je izborio strašnom serijom već nakon pola minute, no iskusni Mikelić uspio se sabrati i uvjeriti suca da ne prekine meč.

Krajinović je odmah nakon nastavka napao još žešće te je udarcima stjerao 32-godišnjaka u kut ringa. Doletio je onda ručnik iz njegovog kuta, no sucu iza leđa, pa on to nije vidio nego je meč prekinuo tek par sekundi kasnije, nakon što je Mikelić završio nokautiran na podu.

Tako je Krajinović u profesionalne vode krenuo spektakularnije nego što je bilo tko mogao očekivati, unatoč tome što smo znali kakav potencijal posjeduje.

Ispod teksta pogledajte kako je to izgledalo.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Nenad Bjelica večeras ima povratnički debi na klupi Dinama, u goste im stiže Lokomotiva. Vaša prognoza rezultata?
Danas. 20 sati. Idemo. Pratite borbu na našem portalu. 💪🇭🇷

Tko će koga?
Sve jasno? ✌️✅️

To ćemo saznati u subotu nešto poslije 20 sati. ⏳️

📸: CROPIX / Tomislav Krišto
Dinamovci, novi vođa je službeno tu! ✅️⚽️