FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
"ZELG ZA SIROMAŠNE"

VIDEO Poznati hrvatski MMA trener otkrio kako će izgledati glavna borba UFC 283 priredbe te što su glavna oružja oba borca

Saša Drobac je uz pomoć Abrahama Area dao uvid u to što očekivati od borbe Glovera Teixeira i Jamahala Hilla.

Glover Teixeira i Jamahal Hill ovog će se vikenda boriti za titulu novog UFC-ovog prvaka poluteške kategorije, odnosno njihov okršaj glavna je borba UFC 283 priredbe.

Jamahal Hill VIDEO Pobijedio Stošića na startu karijere u UFC-u, a sad je poslao legendu u mirovinu i postao prvak poluteške divider

Borba je to iskusnog borca koji je prošao sve što se u MMA-u može proći i jednog mnogima još uvijek nepoznatog borca, koji je podosta brzo izgradio svoj put do ovakvog statusa, uz pomoć nekih okolnosti koje su dovele do toga da pomale neočekivano već sad napadne titulu.

Obojica imaju svoj put do pobjede

Kako bi ta borba mogla izgledati i što očekivati? Odgovor za to pokušali smo pronaći u našoj MMA školi, dijelu nove epizode Lucky Puncha. 

No, ovog puta u malo izmijenjenoj postavi. Umjesto Zelga Galešića i njegovih boraca iz pulskog Trojana, borbu je pokušavao projicirati Saša Drobac iz zagrebačkog American Top Teama, zajedno s borcem Abrahamom Areom.

Machida vs. Shogun Ovog vikenda u mirovinu odlazi MMA pionir i posljednja legenda Pridea, UFC ga je stavio na uvodni program divider

Kako Glover Teixeira boksa te kako izvodi svoje napade? Kako Hill može na to odgovoriti i koji su njegovi putevi do pobjede? Sve to pogledajte u videu, nema smisla išta vam unaprijed otkrivati.

Cijeli Lucky Punch pogledajte niže

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider