FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
"Samo u Abu Dhabiju"

VIDEO Pogledajte čudesan 3D plakat za borbe na UFC-u 294 u Etihad Areni

Prijenos UFC-a 294 možete gledati na gol.hr-u u subotu od 20 sati, a oni koji će uživo put Etihad Arene u Abu Dhabiju oduševit će se 3D plakatom koji promovira borbu. Pogledajte ga na videu u tekstu.

U subotu od 20 sati na gol.hr-u možete pratiti sjajni UFC 294 i prijenos glavnog programa večeri u kojoj će Islam Makhachev i Alexander Volkanovski stati na megdan za pojas u lakoj kategoriji u Abu Dhabiju.

Domaćin se još jednom pobrinuo podići ljestvicu u promociji tog mega eventa. Goste koji će hodočastiti na spektakularnu večer borbi put do Etihad Arene osvijetlit će veliki 3D plakat koji promovira događaj.

Odličan program zaključit će dvije sjajne borbe, eliminacijska borba za pojas u srednjoj kategoriji između Khamzata Chimaeva i Kamarua Usmana, odnosno izazov prvaka u perolakoj Alexandera Volkanovskog i za pojas u lakoj koji trenutačno stoji oko struka Islamu Makhachevu.

Upravo je pojas u lakoj središnji motiv velikog digitalnog displeja i na atraktivnoj animaciji „iskoči“ iz Etihad Arene pa završi na platou ispred nje, po kojem će proći svi fanovi do ulaska u dvoranu.

"Kakvo je ovo čudo?", "Samo u Abu Dhabiju", komentiraju fanovi na Twitteru.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider