FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
NEZAUSTAVLJIVI BRAZILAC

VIDEO Pereira oduševio novim spektakularnim nokautom, šef UFC-a otkrio hoće li uskočiti protiv Jonesa umjesto Miočića

Još jedna spetakularna predstava je iza Alexa Pereire, koji bi mogao krenuti prema uspjehu koji nitko u povijesti nije postigao.

Iz UFC-a stiže nam novi fantastičan nastup Brazilca Alexa Pereire! Strašnim nokautom obranio je naslov prvaka u poluteškoj kategoriji, i najavio napad na tešku kategoriju!

A predsjednik UFC-a odgovorio je na pitanje, ugrožava li to borbu između Stipe Miočića i Jona Jonesa iduće jeseni?

Pereira ne bira borbe ni termine, a nezaustavljiv je!

Točno 5 sekundi trajala je druga runda borbe za pojas u poluteškoj kategoriji.

A onda je Alex Pereira pogodio strašan high kick, a potom i brzim ground and poundom dovršio spekakularan nokaut protiv Jirija Prochazke, kojeg je glavni sudac meča još dobrih pola minute morao pridržavati kako ne bi izgubio ravnotežu i sam se još jednom srušio na pod.

"Znam da je pričao jako puno o svojoj duhovnosti pa želim da zna što ja mislim o tome. Isti Bog nas blagoslivlja, isti nas i štiti. I molim se puno za njega kao i za sebe da bude dobro nakon ove borbe", rekao je Alex Pereira, UFC-ov prvak u poluteškoj kategoriji.

Od samog početka meča Pereira je bio dominantan, a sve je začinio nokdaunom u posljednjoj sekundi prve runde. Čeha je zvono samo nakratko spasilo, jer uslijedio je već spomenuti high kick i drugi poraz od 36-godišnjeg Brazilca u nešto više od pola godine.

"Trenirao sam žestoko i bio spreman za ovo. Slijedio sam plan od početka do kraja borbe. Da, puno me ljudi vidjelo kako nedavno vozim brze automobile po Australiji i govorili su svakakve stvari. Ali rekao sam i jučer, da nisam trenirao kako treba, ne bih se ni pojavio na borbi. I to ste mogli svi vidjeti", rekao je Brazilac.

Hoće li Brazilac odmah na Jonesa?

Oba borca pristala su odraditi meč prije samo tri tjedna, nakon što je naslovna borba eventa između Conora McGregora i Michaela Chandlera otkazana zbog ozljede Irca. Zato je Pereiru i Prochazku pohvalio i Dana White.

"Poprilično sam siguran da su obojica imali manje ozljede koje su ih mučile, ali nije ih bilo briga. Prihvatili su poziv i odradili borbu."

A s obzirom da je Pereira već bio prvak u srednjoj, a trenutno je i u poluteškoj kategoriji, novinare je zanimalo što prvi čovjek UFC-a misli o eventualnom prelasku Brazilca među teškaše te ambiciji da postane prvi borac s pojasom u tri različite kategorije. No za to bi trebalo poremetiti plan da u studenom konačno vidimo borbu Stipe Miočića i Jona Jonesa za teškaški pojas, što Dani Whiteu ne pada napamet.

"Definitivno ostajemo predani toj borbi. Znate što mislim o Jonu Jonesu i tome gdje ga svrstavam na ljestvici najboljih po svim kategorijama i svih vremena. A s druge strane, Stipu se smatra najboljim teškašem svih vremena, tako da oni zaslužuju tu borbu."

Legendarni Maddison Sqaure Garden trebao bi u studenom biti poprište jedne od najiščekivanijih borbi u povijesti UFC-a. Nadamo se samo da je, za razliku od prošle godine, Jones neće otkazati zbog ozljede.

Joško Gvardiol Gvardiol objavio fotografiju s Modrićem i poslao emotivnu poruku navijačima divider

Jude Bellignham i Harry Kane Englezima se ovo nije dogodilo 48 godina, a onda je Bellingham škaricama ispisao povijest divider

Dominik Kotarski Hrvat nije išao na Euro, ali čeka ga transfer karijere u Serie A? Talijani mu promijenili nacionalnost divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider