Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Odšteta je problem?

Hrvat nije išao na Euro, ali čeka ga transfer karijere u Serie A? Talijani mu promijenili nacionalnost

Hrvatski vratar Dominik Kotarski je odradio sjajnu sezonu u PAOK-u, ali nije išao na Euro s Hrvatskom.

Dominik Kotarski (Foto: Damir Krajac/Cropix)

Dominik Kotarski je pragu na velikog transfera!

Talijanski insajder Gianluca di Marzio je već ranije objavio da su za Hrvata zainteresirana četiri velika kluba iz Liga petice, to su Parma, Augsburg i Southampton, a najveće ima tom popisu bilo je ono milanskog Intera. Od toga je prošlo već nekoliko tjedana, a situacija se malo promijenila jer su dva kluba otpala s tog popisa.

Augsburg je doveo vratara, i to Hrvata Nediljka Labrovića iz Rijeke, dok je Inter posegnuo za Josepom Martinezom iz Genoe, no upravo se tu krije kvaka. Genoa sada traži njegovu zamjenu, a najveća želja im je upravo Kotarski, piše talijanski Tuttomercato.

Pregovori između klubova su već počeli, no veliki problem predstavlja visina odštete. Grci traže oko 10 milijuna eura odštete, Talijani nude upola manji iznos, no dogovor bi mogao pasti zbog treće osobe. To je Kelvin Yeboah koji ima istog menadžera, vrijedi 6 milijuna eura i mogao bi biti dovoljno dobar razlog da PAOK pristane na manju odštetu.

Kako god bilo, predsjednik Genoe ima visoko mišljenje o Hrvatu, naziva ga odličnim golmanom, ali istovremeno je svjestan da to neće biti jednostavan posao.

Mnogi klubovi žele dovesti Kotarskog, kojeg je Tuttomercato greškom prozvao Poljakom, no dođe li zaista u Serie A brzo će naučiti iz koje države dolazi.

Dodajmo kako Kotarski nije završio na popisu izbornik Zlatka Dalića za Europsko prvenstvo, no u bliskoj budućnosti bi svakako mogao imati mjesta među Vatrenima, a to je uostalom najavio i izbornik.

Predstavljanje nove treće garniture Hajdukova dresa - 1 Poznato kad će novi Hajdukov dres ugledati svjetlo dana: Adidas i Splićani u suradnji divider

Edin Džeko i Rade Krunić Džeko je još u Turskoj: Uživa u društvu bivše zvijezde Milana divider

Ivan Rakitić Fabrizio Romano objavio vijesti oko dolaska Ivana Rakitića u Hajduk divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider