Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Odradio sjajnu sezonu

Otpao s popisa za Euro, ali čeka ga transfer karijere: Hrvat se seli u Ligu petice za 10 milijuna eura?

Hrvatski vratar Dominik Kotarski na radaru je četiriju velikih klubova.

Dominik Kotarski (Foto: Damir Krajac / CROPIX)

Iako su sve oči usmjerene na Njemačku, gdje se samo za tri dana otvara Euro 2024., čini se da je Dominik Kotarski sve bliže transferu karijere.

24-godišnji hrvatski vratar odradio je sjajnu sezonu s PAOK-om, osvojio je grčki naslov prvaka i stigao sve do četvrtfinala Konferencijske lige, na tom putu izbacio i Hajduk i Dinamo, a sada ga čeka transfer karijere.

Talijanski insajder Gianluca Di Marzio tvrdi da su za Hrvata zainteresirana četiri velika kluba iz Liga petice.

To su Parma, Augsburg, Southampton, ali najveće je ime svakako ono milanskog Intera, koji ga navodno prati već neko vrijeme. Ipak, za usluge hrvatskog vratara morat će posegnuti duboko u džep jer Grci traže 10 milijuna eura odštete plus bonusi.

U PAOK je stigao prije dvije godine iz redova Gorice, koja ga je otkupila od Ajaxa nakon sjajno odrađene posudbe za milijun eura, pa samo koji dan kasnije prodala za dvaput veći iznos, odnosno dva milijuna eura.

Prema Transfermarktu vrijedi četiri milijuna eura, a ugovor mu vrijedi sve do 2028. godine. Za hrvatsku nogometnu reprezentaciju upisao je jedan nastup, našao se na proširenom popisu za Euro, ali izbornik Zlatko Dalić i stručni stožer odlučili su dati prednost Nediljku Labroviću te su dodali da je pred Kotarskim budućnost i da će se sigurno izboriti za svoje mjesto.

Marco Pašalić Stigao u Hrvatsku i postao zvijezda, ali nikad nije raskrstio s bauštelom divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider