FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
GOMILA NEGATIVNIH KOMENTARA

VIDEO Najpopularnija borkinja svijeta neugodno iznenadila fanove novim tetovažama

Rijetko koji potez Paige VanZant može proći bez raznih reakcija.

Paige VanZant (Foto: Paige VanZant YouTube)

Paige Michelle Vanderford, inače puno poznatija pod imenom Paige VanZant, svakako je trenutno najpoznatija i najpopularnija borkinja svijeta. Već sam podatak o 3.2 milijuna pratitelja na Instagramu dovoljno govori o tome.

Uz takvu popularnost nikoga ne čudi što gotovo svaka njena borba, javni nastup ili neka popularnija objava rezultirala brojnim reakcijama. Posebno ako je ova 28-godišnja Amerikanka napravila nešto značajno.

Tetovaže rezultirale kritikama

Takvim svakako možemo nazvati nove tetovaže koja je stavila na svoje tijelo. Točnije, ovim putem na zapešća. Na jednom se našao natpis "Heart of a Warrior", što bi značilo srce ratnika, dok se na drugom našlo "Soul of a lion", odnosno duša lava. 

Kratku snimku procesa nastavka istih te sam završni izgled objavila je naravno na Instagramu.

Još dok se borila u UFC-u, ali i kasnije, kad se posvetila boksu bez rukavica, Paige je bila poznata prije svega kao vrlo srčana borkinja, što je jednim dijelom rezultiralo svom pažnjom koju je prvobitno od UFC-a dobila. Tako se ne trebamo čuditi što je odlučila tako što staviti na svoje tijelo.

Ipak, kako je riječ o usporedbama koje se vrlo često koriste, naišla je na veliki broj negativnih komentara. Tako su neki fanovi napisali da bi trebala biti originalna, a ne nekoga kopirati, neki su to što je napravila nazvali klišejem, dok neki smatra da nema potrebe stavljati na svoje tijelo nešto apsolutno nepotrebno.

Za Paige vjerujemo kako je ona zadovoljna. Uostalom, prije nego nešto u permanentnom obliku stavite na svoje tijelo, potrebno je dobro razmisliti i čvrsto to odlučiti. 

Što se tiče nezadovoljnih fanova, isti će vjerojatno ponovno doći na svoje kad se Paige vrlo brzo vrati objavama zbog kakvih je, budimo realni, veliki broj fanova zapravo i pravi. I u tome nema ništa loše, djevojka je shvatila kako što bolje zaraditi bez potrebe konstantnog primanja fizičke štete u kavezu ili ringu.

To naravno i dalje može raditi iz svog čistog zadovoljstva, ali znam da već odavno tamo ne leži najveći dio njenih prihoda.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider