FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
ČETIRI BORBE- 37 SEKUNDI

VIDEO Kubansko čudovište nokautom debitiralo u UFC-u: Teškaši spuštaju zastore, ovaj momak je ubojica!

Kubanski teškaš Robelis Despaigne opravdao je sve najave kakve smo mogli pratiti prije njegovog debi nastupa u UFC-u.

Robelis Despaigne i Josh Parisian (Foto: Afp)

Samo 18 sekundi izdržao je UFC-ov teškaš Josh Parisian u borilištu protiv kubanskog gorostasa, Robelis Despaignea, nove teškaške senzacije najveće svjetske MMA organizacije.

Dustin Poirier i Benoit Saint Denis VIDEO Nikad ne otpisujte one najveće: Poirier se vratio i nokautom završio favoriziranu francusku senzaciju divider

Ali, i to je više nego prethodna tri protivnika ovog Kubanca koji je u UFC došao uz opake najave, a onda ih je potvrdio. Ima iza sebe tek pet borbi, ali rezultati su nevjerojatni.

Doslovno prolazi kroz protivnike

Nakon prve borbe, u kojoj mu je za pobjedu trebalo ipak pet minuta, iduće četiri donose nevjerojatne brojke. Slavio je nakon 12, tri, četiri te u UFC debiju nakon 18 sekundi. Dakle, 37 sekundi ukupno je proveo u borilištu za svoje posljednje četiri borbe.

Jack Della Maddalena i Gilbert Burns VIDEO Koljeno kao ubojiti projektil: Australski nokauter izašao iz teške situacije pa strašnim udarcem završio UFC ikonu divider

Nije Josh Parisian imao nikakve šanse, sve je 35-godišnji Despaigne ekspresno odradio i poslao poruku svim teškašima na UFC rosteru. A ovima baš neće biti svejedno kad vide kakvu je zvijer UFC doveo.

Pogledajte i vi!

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider