FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
što vi kažete?

VIDEO Kontroverza zatresla UFC poslije kineske borbe stoljeća: "Je li legalno to koristiti kako bi je razbudili?"

Yan Xiaonan zaspala je krajem prve runde, ali uspjeli su je oporaviti za nastavak borbe protiv Zhang Weili.

Protekli vikend na gol.hr-u mogli ste pratiti UFC 300, za koji mnogi kažu da je bio najbolji borilački spektakl svih vremena, ali u moru sjajnih borbi potkrao se kontroverzan trenutak koji je zbunio mnoge gledatelje.

Dogodio se između prve i druge runde sunaslovne borbe večeri, između Zhang Weili i Yan Xiaonan, kad je prvakinja zamalo uspavala izazivačicu. Krajem prve runde najvećeg kineskog MMA obračuna Weili je uzela leđa Xiaonan, zavukla joj ruku pod vrat i počela je gušiti, međutim nestalo joj je vremena i njezina suparnica čudesno je preživjela rundu.

Holloway i Gaethje Holloway prepun poštovanja za Gaethjea: ''Za ples je potrebno dvoje. Pravi si BMF!'' divider

Izgledalo je kao da je privremeno ostala bez svijesti, a k sebi je u potpunosti došla tek poslije oporavka u kutu. Kako je sjela, trener joj je zalio glavu i čudno joj dotaknuo lice. Taj trenutak zbunio je mnoge fanove, ali i UFC-ov komentatorski trojac.

"Čuo sam kako govore u kutu 'probudit ću je' i zatim joj je dao mirišljavu sol ili takvo nešto", pričao je Daniel Cormier.

Jiri Prochazka VIDEO Rakić poražen u spektakularnom povratničkom meču: Čeh slavio nakon serije razornih udaraca divider

"Oh, ne. Doista? Čekaj, čekaj, je li to dopušteno?", upitao ga je Joe Rogan.

Kontroverza se kasnije preselila na društvene mreže, ali razbio ju je Jon Anik potvrdivši poslije pregleda snimke kako Xiaonan nije uzela nikakvu pomoć za oporavak.

Što vi kažete?

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider