FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
EKSKLUZIVNO!

VIDEO Kamere Dnevnika Nove TV tri sata prije meča u Plazibatovoj svlačionici: Dvorana će gorjeti, tribine će biti potpuno hrvatske

Antonio Plazibat iz svlačionice je najavio svoj večerašnji meč za svjetsku titulu

Galerija Antonio Plazibat - 2 Antonio Plazibat - 1 Antonio Plazibat +1 Antonio Plazibat - 3

Rotterdam je naravno i dalje prepun hrvatskih navijača, koji će danas okupirati tribine dvorane Ahoy, gdje se među sedam tisuća gledatelja Glory Collision 5 priredbe očekuje oko tri tisuće navijača Antonija Plazibata.

Plazibat će se boriti za titulu Gloryjevog privremenog prvaka teške kategorije protiv Tariqa Osara, a kamere Dnevnika Nove TV ušle su u njegovu svlačionicu samo tri sata prije nego će zakoračiti prema ringu.

Napraviti protivniku ono što je Hrvatska Nizozemskoj

Plazibat je jučer rekao kako Osaru namjerava napraviti ono što je Hrvatska u srijedu Nizozemskoj, pa je upitan je li i dalje pri tom stavu.

"Gledam da završim borbu što prije i da nokaut bude što atraktivniji i bolji. Hoće li se to dogoditi, u Božjim je rukama. Na to ciljam, na to gledam i znam da to mogu napraviti", kratko je rekao.

On je nogometnoj reprezentaciji podršku pružio porukom koju je iznad De Kuipa ponio zrakoplov, a sad će njega doći podržati delegacija HNS-a, koji će zajedno s tisućama Hrvata navijati za njegovu pobjedu.

"Maksimalno mi to znači jer znam da se neću boriti sam. Dvorana je doslovno hrvatska. Možete izaći van i govoriti hrvatski, razumjet će vas više ljudi nego da govorite nizozemski ili engleski. Ne može biti bolji osjećaj, kao da se borim kod kuće. Puno mi znači sve to i čast mi je", skromno je rekao trenutno smireni Plazibat, borac koji će pri ulasku u ring postati prava zvijer.

Detaljni tekstualni prijenos ove borbe možete pratiti putem gol.hr-a od 22 sata.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:00, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider