FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
ČEKA NAS SPEKTAKL

VIDEO Bahati Jones prozvao Miočića: "Želite li gledati kako ću prebiti Stipu?!"

Novi prvak teške kategorije otvoreno je uputio prozivku Stipi Miočiću, najvećem prvaku kategorije kojom je zavladao.

Kako prokomentirati pobjedu Jona Jonesa nad Cirylom Ganeom nego potvrdom da je najveći MMA borac ikad? Tako nešto napraviti nakon tri godine pauze može samo netko tko je poseban i jedinstven.

No, Jones će se morati ipak malo potruditi da postane najveći teškaš u UFC povijesti. Najbolji put prema tome bila bi mu pobjeda nad onim tko trenutno nosi taj status.

"Stipe, ti si ono što želim"

U pitanju je Stipe Miočić, koji je iz prvih redova pratio Jonesov povratak i uspon na tron, a već je ranije najavio kako ga je na ljeto spreman dočekati i potvrditi da preko njega ipak ne može.

Grasso vs. Ševčenko VIDEO Meksikanka šokirala svijet ugušivši najdominantniju UFC prvakinju divider

Jonesu se ta ideja također sviđa pa nas ne mora čuditi što je s pojasom oko svog pasa poslao otvorenu prozivku Miočiću, koji ga je pozorno slušao.

"Ooooo da, baby. Želite li vidjeti kako pobjeđujem Stipu?", rekao je Jones uz ovacije publike, nastavivši:

"Ono što znam je to da UFC svojim fanovima ispunjava želje. Stipe, nadam se da treniraš. Ti si najveći teškaš svih vremena. To je ono što želim, želim te, opako te želim."

Na kraju je Jones proizveo zvuk koze, time aludirajući na "G.O.A.T" status, odnosno status najvećeg svih vremena.

Shavkat Rakhmonov VIDEO Postao tek drugi koji je dočekao treću rundu s novom zvijezdom UFC-a, ali tapkao u zadnjoj minuti divider

Ako bude sve kako je Stipe najavio, svoj status najvećeg branit će u srpnju, mjesec dana prije svog 41. rođendana, u svojoj možda i posljednjoj borbi.

Savlada li Jonesa uistinu može otići u mirovini onako kako on želi, s pojasom u vlasništvu i statusom najvećeg. No, za to će se morati itekako potruditi, ponovno smo dobili potvrdu da je Jones jedna posebna vrsta zvijeri.

Može li Stipe Miočić u srpnju zaustaviti Jona Jonesa?

Ukupno glasova:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider