FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Gušenje na nogama

VIDEO Postao tek drugi koji je dočekao treću rundu s novom zvijezdom UFC-a, ali tapkao u zadnjoj minuti

Geoff Neal izdržao je dvije runde i četiri minute s Shavkatom Rakhmonovom na UFC-u 285, ali petu nije dočekao.

Kazahstanski borac Shavkat Rakhmonov testirao je svoj savršeni skor protiv Geoffa Neala na UFC-u 285 i položio. Ne tako uvjerljivo kako bi vjerojatno želio, ali dovoljno za nastavak svog puta ka vrhu veltera.

UFC-ova nova zvijezda Shavkat Rakhmonov ušao je u oktogon s vrlo impresivnom statistikom. Naime, samo jedna od njegovih dosadašnjih 16 žrtvi ugledala je treću rundu, Geoff Neal postao je tek drugi, činilo se kako će biti prvi koji će preživjeti, međutim tapkao je pri samom kraju borbe.

Rakhmonovu je to bila 17 pobjeda u savršenoj karijeri i nastavio je svoj put ka poziciji prvog izazivača u velteru, a Geoffu Nealu ide utješna nagrada kao borcu koji je najviše pokazao protiv kazahstanskog borca, ali to mu neće puno značiti.

Rakhmonov je pametno gradio ovu pobjedu na sudačkim karticama u uvodne dvije runde, ali kad ga je Neal uzdrmao sredinom treće, krenuo je agresivno po završetak. I uspio. Svog suparnika načeo je jednim čvrstim direktom, malo ga još omekšao na žici i na isteku vremena mu zavukao ruku pod bradu te ga ugušio.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider