FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
NIJE SE PREDAVAO

VIDEO I Edwardsovi prijatelji već su gotovo spavali! Pogledajte reakcije na trenutak kad je Rocky ostavio borilački svijet u šoku

Samo minutu prije kraja borbe protiv Kamarua Usmana, Leon Edwards uspavanku je ugasio munjevitim high kickom.

Sve je u Salk Lake Cityju vodilo prema još jednoj pobjedi Kamarua Usmana, onoj koja bi bila 16. u njegovoj karijeri i kojom bi još jednom obranio titulu UFC prvaka velter kategorije.

Nakon što je prvu rundu izgubio, a onda se u drugoj vratio, Usman je borbu pretvorio u uspavanku. To je stil koji njemu zapravo odgovara i sve se činilo da ima stvari pod svojom kontrolom. Uostalom, u jednom trenutku preostala je samo minuta borbe, nakon što Leon Edwards nije gotovo ništa napravio u prethodnih 15.

Usmanovo uspavljivanje sve je ostale instantno probudilo

I onda, kad su već svi samo čekali kraj, dogodila se eksplozija, nevjerojatno precizan lijevi high kick koji je uspavao čovjeka za kojeg smo vjerovali da je najbudniji, Kamarua Usmana, a razbudio sve koji su borbu gledali.

To najbolje možemo vidjeti po sceni iz dvorane u Birminghamu, one gdje Leon Edwards trenira te gdje su njegovi prijatelji i kolege gledali borbu. Isti su već većinom ležali po strunjačama, samo čekajući kraj borbe u kojoj njihov borac nije uspio. A onda je od uspavanke sve postalo euforija. Odjednom se počelo žestoko slaviti i to s razlogom.

Ništa drugačija nije bila niti reakcija UFC-ovih komentatora, predvođenih Joeom Roganom. Njegov izraz lica govori više od bilo kakvih riječi, a ne sumnjamo kako je tako reagirao i najveći broj svih koji su borbu gledali uživo.

No, zbog toga volimo MMA jer je nekad samo trenutak dovoljan da sve što smo do tada vidjeli padne u vodu. I tako je Leon Edwards postao novi UFC prvak.

Spomenute reakcije možete vidjeti u priloženom videu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider