FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
NA RUBU EKSPLICITNOG

VIDEO/FOTO Paige VanZant ponovno šokirala fotografijama: Ovo je prežestoko za Instagram, zar ne?

Najpopularnija borkinja svijeta i njen suprug ponovno su u središtu pažnje internet zajednice.

Paige VanZant (Foto: Instagram (Ohrangutang))

Ako se slučajno zapitate što se događa s Paige VanZant, svojevremeno izuzetno perspektivnom, a danas, unatoč nezavidnim rezultatima, vjerojatno najpoznatijom borkinjom svijeta, vjerojatno nećete morati dugo čekati da vam se ponovno pojavi na naslovnicama.

Toliko dobro ova djevojka tempira vrijeme nekih svojih objava ili aktivnosti. Ako se slučajno samo zapitate, vjerojatno ćete, htjeli ili ne htjeli, nešto saznati.

Borilačka karijera je itekako upitna

Najčešće to nema veze s njenom sad već itekako upitnom borilačkom karijerom, budući da je shvatila kako će jači efekt napraviti svojom pojavom, u prvom planu onom fizičkom. Nerijetko je tu uz nju i njen suprug Austin Vanderford, čija borilačka karijera je ipak u nešto boljem stanju od njene. 

Tako su oni odlučili "srušiti Instagram" novim fotografijama, koje vrlo lako možemo staviti u isti koš s onima gdje su se fotografirali goli. Ako ne znate o čemu je riječ, lako se prisjetiti. 

Kao i uvijek, komentari su podijeljeni. Od onih koji su se oduševili te onih koji otvoreni otkrivaju kako zavide Austinu na njegovim zavodničkim vještinama, do onih koji su ovo sve odmah nazvali samim rubom pornografije, zapravo iznenađeni što su se te fotografije uopće uspjele naći na Instagramu, bez da ih je algoritam sam uklonio.

Neki korisnici Instagrama su očito zaštičeniji i slobodniji od drugih, iako su ove fotografije Paige zapravo poslužile kao reklama za njenu privatnu stranicu, za koju možemo pretpostaviti da ovakvih materijala sadrži u većoj količini, možda i eksplicitnijih.

Ipak, to nije sve, odnosno uskoro slijedi još jedna serija fotografija za namijenjenih spomenutoj stranici, a nastanak kojih je jučer tijekom dana objavljen putem Instastory objava fotografa čije su djelo, Mikea "Ohranga" Thana.

Riječ je o još malo eksplicitnog sadržaja kojeg, dok je još aktivan, možete pogledati na OVOM linku. Neke od fotografija vjerojatno će se uskoro naći i na njenom Instagram profilu.

Bilo kako bilo, čini se da je Paige svoju borilačku karijeru iskoristila kao platformu, nakon čega je prepoznala puno bolji i apsolutno manje bolan način jako dobre zarade. Možete joj zamjeriti, ali ne možete reći da to nije apsolutno njeno pravo izbora.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider