FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
NASTUPIO JE OZLIJEĐEN

VIDEO Dillashawu između rundi borbe protiv Sterlinga namještali iskočeno rame

TJ Dillashaw nije mogao Aljamainu Sterlingu pružiti pravi otpor, jer je na samom početku borbe obnovio ozljedu.

Jedna od borbi s UFC 280 priredbe koja nije opravdala očekivanja fanova svakako je ona između Aljamaina Sterlinga i TJ-a Dillashawa za titulu prvaka bantam kategorije.

Sterling vs. Dillashaw VIDEO Izvrsni Aljamain Sterling završio Dillashawa i po drugi put obranio titulu divider

Razlog toga je ozljeda koja se Dillashawu dogodila već na samom početku borbu, a koja je rezultirala time da on do kraja borbe, koji je došao sredinom druge runde, nije mogao parirati sjajno pripremljenom prvaku.

Naime, već pri padu kod prvog pokušaja rušenja Dillashawu je iskočilo lijevo rame. Automatski je time bio onemogućen za rad lijevom rukom, koja bi mu svakako pomogla u pokušaju izlaska iz neugodne pozicije. 

Namještanje ramena poput onog Melu Gibsonu u Smrtonosnom oružju

Prije nego je u drugoj rundi, kad je bilo jasno da nema što raditi u Octagonu, izgubio borbu, Dillashawu su u pauzi spomenuto rame namjestili, no to nije pomoglo.

Tučnjava u Abu Dhabiju VIDEO Khamzat Chimaev se potukao s timom Khabiba Nurmagomedova divider

Na kraju je Dillashaw priznao da mu je rame počelo iskakati već tijekom priprema za borbu, ali da je vjerovao kako u samoj borbi može izbjeći ozljedu te uspješno parirati. Očito se itekako prevario.

Dillashaw se na kraju ispričao cijeloj diviziji što je pružio lošu borbu te što je nastupio ozlijeđen, ali je isto tako najavio da ovo nije njegov posljednji pokušaj napada na titulu ove kategorije, koju je već dva puta ranije osvajao.

Kraj borbe Sterlinga i Dillashawa

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider