FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
SILOVITO PREMA VRHU

VIDEO Aliskerov potvrdio zašto ga smatraju budućim prvakom: Leteće koljeno za početak kraja!

Ikram Aliskerov neupitno je borac spreman za najveće stvari.

I u drugoj borbi UFC 294 spektakla, Ikram Aliskerov je potvrdio zašto ga mnogi smatraju najvećim potencijalom UFC-ove srednje kategorije.

Ovog puta trebale su mu samo dvije minute i sedam sekundi za pobjedu protiv iskusnom i uvijek opasnog Warlleya Alvesa, čovjeka koji ima pobjedu i protiv jednog Colbyja Covingtona.

Prvo čeka, a kad napadne to je prava oluja udaraca

No, protiv opakog ruskog borca nije imao apsolutno nikakve šanse, što samo potvrđuje o kakvom se ovdje potencijalu radi.

Nurmagomedov vs. Gafurov VIDEO UFC 294 otvoren sjajnom ekspresnom giljotinom Nurmagomedova za svega 65 sekundi! divider

Aliskerov je borac koji uvijek traži priliku pokazati što više, a ovog puta je to uspio. Brazilac je odlučio pokušati mu odgovoriti u borbi na nogama, no to je bila loša odluka. Aliskerov je vrlo odmjerem, precizan i nevjerojatno ubojit borac, a to je još jednom potvrdio.

Nakon gotovo dvije minute odmjeravanja na distanci, Aliskerov je počeo pogađati prednje direkte, a jednim je uzdrmao Brazilca i onda je osjetio priliku te krenuo u pravi napad. Drugim direktom poslao ga je prvi put na pod, a nakon što se Alves ustao, uslijedila je serija koljena i udaraca nogom te još nekoliko boksačkih tehnika, nakon čega je sudac prekinuo borbu.

30-godišnji Aliskerov trenutno je na omjeru 15-1, a jedini poraz mu je 2019. godine nanio ni manje ni više nego Khamzat Chimaev.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider