FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
VRHUNSKA REAKCIJA

VIDEO UFC 294 otvoren sjajnom ekspresnom giljotinom Nurmagomedova za svega 65 sekundi!

Said Nurmagomedov otvorio je glavni program UFC 294 priredbe ekspresnom pobjedom nad Muinof Gafurovim.

UFC 294 spektakl u Abu Dhabiju prema očekivanjima nije razočarao.

A sve je krenulo jednom ekspresno završenom borbom i pobjedom favoriziranog Saida Nurmagomedova. On je nakon samo 75 sekundi prekidom zaustavio Muina Gafurova, mladog borca iz Tadžikistana.

Bila je to borba koja je krenula u žestokom tempu, a Gafurov je pokazao inicijativu i želju učiniti je što agresivnijom. I to je izgledalo dobro, nakon što je pri izlasku iz prve minute borbe pogodio dobar udarac, kojim je Nurmagomedova natjerao na kretanje unazad.

Ipak, napad koji je uslijedio nakon toga bio je neoprezan i koštao ga je pobjedu. Promašio je udarac nakon kojeg je ušao u Nurmagomedova, a onda je istog trenutka uhvatio vrat, zatvorio giljotinu i prisilio Gafurova na tapkanje.

Nurmagomedovu, koji nema nikakvih obiteljskih vezama s Khabibom, ovo je sedma pobjeda u devetoj UFC borbi i povratak pobjedama nakon što je porazom u prošloj borbi prekinuo niz od četiri uzastopna trijumfa.

Mladom Gafurovu, borcu čiji je trener u ranijima danima karijere bio poznati Goran Babić Hambi, ovo je drugi poraz u drugom UFC nastupu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider