FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
uživo na gol.hr-u!

Veliki ispit za "novog Khabiba": "Mora kopirati Khabibov način borbe inače se neće dobro provesti"

U novoj epizodi Lucky Puncha Igor Pokrajac analizirao je najteži dosadašnji ispit Khabibovog učenika...

U naslovnim ulogama subotnjeg UFC-a 267 bit će poluteškaši Jan Blachowicz i Glover Texeira, odnosno okršaj za privremenog prvaka u bantamu između Petera Yana i Coreyja Sandhagena, ali mnogi ljubitelji MMA s ogromnim interesom pratit će borbu koja će prethoditi dvjema borbama za pojas – onu Islama Makhacheva i Dana Hookera u lakoj kategoriji.

"Kažu neki da je Islam poboljšana verzija Khabiba Nurmagomedova“, rekao je Vlado Boban u novom Lucky Punchu, a s njim se složio i Igor Pokrajac.

Teixeira vs Blachowicz VIDEO Glover Teixeira u drugoj rundi ugušio Jana Blachowicza i kao najstariji borac prvi put stavio pojas prvaka divider

"Ima taj epitet Khabibova nasljednika. Gledali smo ga u borbama, ima jako dobru bazu, jako dobro radi i napreduje iz meča u meč. Ono što Hooker radi će mu biti veliki problem, ali mislim da će Makhachev na to odgovoriti presingom. Slično kao što je radio Khabib."

"On mora pratiti Khabiba 'copy paste' kako bi se nosio s Hookerom u ovoj borbi, jer se u stand upu ne može s njim ostati na distanci. Hooker će to očekivati naravno i pokušat će odgovoriti na to konstantnim kretanjem“, smatra MMA analitičar Nove TV Igor Pokrajac.

Pogledajte više u novom Lucky Punchu

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider