FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
povratak legende

Željko Mavrović se vratio boksu: Suci borbu proglasili neriješenom protiv 26 godina mlađeg

Veliki spektakl u Austriji i povratak Željka Mavrovića.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski boksač Željko Mavrović nije uspio upisati prvu pobjedu nakon povratka boksu. Mavrović je boksao protiv 26 godina mlađeg Ramazi Gogichashvilia, a suci su odlučili da je borba neodlučena. 

U prvoj povratničkoj rundi nije bilo previše jakih udaraca s obje strane. Mavrović je kontrolirao prve tri minute i otišao na odmor. U drugoj rundi također gledatelji nisu mogli vidjeti previše uzbuđenja u ringu. Bilo je nekoliko izmjena jačih udaraca u glavu, ali ništa da bi i jedan i drugi pali.

gol expired Srpski novinar dobio posao zbog Mandže, odlučio je sve otkriti: "Srna i Vida su izvršili pritisak" divider

Nastavak borbe donio je puno ozbiljnijeg Mavrovića koji je čak nekoliko puta i uzdrmao Gruzijca, bio je dojam kao da su čak Gogichashviliju noge nekoliko puta zaklecale.

gol expired Argentinci zbog kojih je prekinuta utakmica u Brazilu stigli u Hrvatsku: Već dva dana treniraju s Hajdukom divider
.
Ono što je posebno sve oduševilo da je Mavrović s 52 godine bez problema izdržao šest rundi u ringu i odlično se držao protiv iskusnog protivnika. Imao je do kraja meča nekoliko ozbiljnijih napada, ali nije uspio doći do nokauta.

Zadnji meč Mavrović je imao u rujnu 1998. Mavrović se posljednji put borio 1998. u meču za svjetsku titulu protiv Lennoxa Lewisa. Izgubio je jednoglasnom odlukom sudaca i upisao jedini poraz u karijeri nakon 27 uzastopnih pobjeda.


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider