FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
kakav spektakl

VIDEO Dana White slučajno otkrio svijetu datum meča Stipe Miočića i Jon Jonesa?

Stipe Miočić i Jones Jones trebali bi se boriti u rujnu, ali opet se aktualizirao srpanj kao datum.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Legendarni Stipe Miočić već 14 mjeseci nije ušao u ring. Najveći teškaš svih vremena zadnji borbu je upisao u ožujku 2021. godine kada je izgubio od Francisa Nganoua u obrani za pojas prvaka.

Miočić je nakon toga uzeo jednu dužu pauzu, ali i dalje je ostao u treningu i uskoro bi trebao ponovno u oktogon. Prema svemu Miočić će snage odmjeriti s Jon Jonesom, a termin nije do kraja definiran.

Sudac u Argentini VIDEO Kaos u Argentini: Upucao suca jer nije bio zadovoljan suđenjem divider

Plan je bio da se bore u srpnju, no Jon Jones se prije nekoliko dana oglasio na Twitteru te otkrio kako je razočaran jer je taj termin propao. Jones je rekao kako Stipe Miočić, prema vlastitom priznanju, neće biti spreman do rujna.

No MMA zajednica se opet uzbunila oko termina nakon što je plan za UFC 277, koji je na rasporedu 30. srpnja, otkriven u jednom podcastu.

Gary Payton Uznemirujući video: NBA igrač pao i slomio lakat, vrištao je od bolova divider

U The Pivot podcastu gostovao je Dana White, a na samom početku emisije iza njega se vidio raspored UFC 277 priredbe na kojoj je borba večeri ona između Miočića i Jonesa. Snimanje je održano u prostoriji u kojoj su na zidovima izvješeni planovi za iduće evente, a to možete vidjeti na 0:09 sekundi videa.

No pitanje je radi li se tu ipak o prvotnom planu UFC-a koji je najvjerojatnije propao prije nekoliko dana, što je otkrio sam Jones. Ako je ovo opet neka promjena plana, Stipu ćemo vidjeti u akciji sredinom ljeta.

Tri moguće lokacije

Prema tablici na videu može se primijetiti da se event planira održati u jednom od ova tri grada: Boston, Chicago ili Dallas.

"Najveći teškaš svih vremena protiv najvećeg poluteškaša svih vremena. Tko želi gledati tu borbu? Ja sam za", napisao je Jones nedavno na Twitteru.

 

 

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider