Košarka
SPORTOVI
Košarka
UŽAS

Uznemirujući video: NBA igrač pao i slomio lakat, vrištao je od bolova

"Ovo nije bio fizički start, to je bio prljavi start'', rekao je trener Golden Statea Steve Kerr.

Gary Payton (Foto: Twitter/Screenshot)

Košarkaši Bostona svladali su Milwaukee sa 109:86 i izjednačili rezultat u konferencijskom polufinalu na 1:1, a isto je učinio i Memphis pobijedivši Golden State sa 106:101.

Celticse je do pobjede u TD Gardenu predvodio Jaylen Brown s 30 koševa, a Jayson Tatum je ubacio 29 poena uz osam asistencija. Kod Bucksa je najbolji bio Giannis Antetokounmpo s 28 koševa, devet skokova i sedam asistencija.

Treća utakmica serije na rasporedu je u subotu (21:30), a domaćin je Milwaukee.

Halil Jaganjac VIDEO Suze hrvatskog rukometaša: Igra s čelikom u glavi i rastura u Europi divider

U Memphisu je veliku večer imao vođa Grizzliesa Ja Morant, koji je u pobjedi svoje momčadi ubacio 47 koševa uz osam skokova i osam asistencija. Stephen Curry je predvodio Warriorse s 27 poena, devet skokova i osam asistencija.

Serija se sada seli u San Francisco, gdje će biti odigrane treća i četvrta utakmica, a prva od njih na rasporedu je u noći sa subote na nedjelju po srednjoeuropskom vremenu (2:30).

Užas na utakmici

Na početku utakmice dogodila se jedna strašna scena. Naime, isključenje je zbog namjernog prekršaja nad Garyjem Paytonom II zaradio Dillon Brooks.

gol expired Lucky Punch: Može li Gaethje zaustaviti prvaka i što UFC zvijezda radi u Zagrebu divider

Payton je krenuo na polaganje prema košu, no Brooks ga je udario po glavi, a Payton je pao na lakat i slomio ga. Vrištao je od bolova, a to je za njega bio kraj na utakmici i kraj sezone.

"Ovo nije bio fizički start, to je bio prljavi start. Gary je sada u bolnici na snimanju ruke, a Draymond je dobio šavove na licu", izjavio je trener Golden Statea Steve Kerr.

Video pada pogledajte OVDJE.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider