FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
nova tv i gol.hr donose

UFC Specijal: Pogledajte analize borbi, otkrivamo sve one Khabibove trikove koje mnogi ne vide

Nova TV i GOL.hr vam donose UFC Specijal, emisiju u kojoj analiziramo najbolje iz UFC svijeta.

UFC specijal Nove TV

Nakon brojnih prijenosa UFC večeri, Vlado Boban i stručni komentatori Nove TV, Igor Pokrajac i Zelg Galešić, u studiju su analizirali najbolje iz UFC svijeta. Emisija je snimana u novom virtualnom studiju specijaliziranom za ovu emisiju uz najnovije 3D tehnologije grafika boraca.

Još nam je svježe sjećanje na još jednu obranu pojasa nepobjedivog prvaka lake kategorije Khabiba Nurmagomedova koji je nedavno pobijedio Dustina Poiriera u Abu Dhabiju.

''Khabib prati svoj sistem borbe iz meča u meč. Ako gledamo njegovih posljednjih deset borbi, sve identično izgledaju. Svi znaju što on radi, ali nitko nema rješenje'', rekao je, između ostalog, Galešić u analizi, dok je Pokrajac dodao:

''On svojim protivnicima uđe unaprijed u glavu s ovim borbama koje je pobijedio dosad. Ne može se za njega spremiti i znati što napraviti. Svi su rekli jednu stvar, kao da stavite mokru deku na protivnika. Jednostavno ga ne možete maknuti sa sebe'', otkriva bivši UFC borac.

Jared Cannonier (Foto: GOL.hr) "Gorila" šokirala favoriziranog Hermanssona u glavnoj borbi povijesnog UFC spektakla u Danskoj divider

U emisiji je bilo govora i o mogućem sljedećem protivniku Khabiba uz analizu prvih pet mogućih izazivača.

''Svi čekamo tog borca koji će pobijediti Khabiba, ali on je još uvijek neporažen. Tko je taj čovjek, da li će to biti Ferguson ili Gaethje ili GSP ili netko drugi. Svi uvijek čekaju da neki nepobjedivi borac jednom izgubi'', kaže Pokrajac.

Simulacija Khabibove borbe i objašnjenja poteza

U emisiji možete vidjeti i posebnu rubriku ''MMA škola'' u kojoj Zelg Galešić uz simulaciju borbe Khabiba i Poiriera gledateljima otkriva sve one majstorije dagestanskog borca koje prosječan gledatelj ne vidi.

U emisiji je detaljno najavljen i UFC Fight Night u Kopenhagenu kojeg možete uživo pratiti ove subote od 20:00 na GOL.hr-u te od 23:45 u snimci u programu Nove TV.

Također, naši su stručni komentatori izabrali su i pet najboljih nokauta dosad u 2019. godini koje možete vidjeti na samom kraju UFC Specijala. Cijelu emisiju pogledajte u videu na vrhu članka.

Top 5 nokauta

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider