FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
stipe mora imati odgovor

Cormier će svoje najveće oružje tek sada iskoristiti: Pogledajte kompilaciju brutalnih pobjeda

Daniel Cormier prava je zvijer u parteru i ovoga će puta gotovo sigurno ići na to da preseli borbu na tlo.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Još nas manje od tri dana dijeli od posljednjeg čina najvećeg rivalstva UFC-ove teške kategorije, okršaja Stipe Miočića i Daniela Cormiera. Njih dvojica ogledat će se ovog vikenda, u noći sa subote na nedjelju od 4 sata ujutro, po treći put kako bi jednom i zauvijek riješili odgovor na pitanje tko je najbolji teškaš svih vremena.

Cijeli glavni program možete gledati na GOL.hr-u te u nedjelju navečer u snimci na Novoj TV. 

Paige VanZant (Screenshot, Instagram) Bivša UFC ljepotica dobila milijun dolara za novi posao na kojem bi ovo lice moglo teško stradati divider

Uoči tog dvoboja UFC maksimalno "pumpa" interes fanova za ovaj dvoboj, pa je tako izbacio kompilaciju četiri najveće pobjede Daniela Cormiera u njegovoj karijeri.

Među njima se naravno našla, i to na prvom mjestu, pobjeda nad Miočićem u njihovom prvom dvoboju, dok su preostale tri u poluteškoj kategoriji.

Suparnici koje je redom pobjeđivao bili su Dan Henderson, Volkan Oezdemir i Anthony Johnson. Hendersona i Johnsona je ugušio, dok je Oezdemira "zaključao" na podu i nemilosrdno udarao dok sudac konačno nije prekinuo dvoboj.

UFC 252: Miočić vs Cormier VIDEO Stipe Miočić obranio naslov UFC prvaka i definitivno postao najveći teškaš u povijesti! divider

Ono što se jako dobro može vidjeti u prva tri meča ove kompilacije je najveća opasnost za našeg borca - rušenje i borba na tlu. U sve tri borbe DC je lakoćom obarao suparnika i potom ga na tlu završavao.

Treba naglasiti da su sva tri borca daleko slabija u hrvanju i u parteru od Miočića, no to je ono što je Cormier bio najavio da će raditi, točnije da će konstantno raditi. U tome će mu pripomoći i manji kavez u UFC-ovom APEX-u.

"Hvatam jednu nogu, hrvam. Hvatam jednu nogu, hrvam", tako je DC komentirao manji kavez u razgovoru s Arielom Helwanijem kada je pala odluka gdje će se održati trilogija.

U nastavku pogledajte s kakvim sjajnim borcem Miočić ima posla ovog vikenda. Nadamo se da će kao i prošlog puta pronaći put do pobjede.

Stipe Miočić sprema se za borbu s Cormierom - 6 Padaju izrazi poštovanja, ali i provokacije uoči velikog okršaja: "Sjajan je, ali razbit ću ga" divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider