FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
obojica samouvjereni

Padaju izrazi poštovanja, ali i provokacije uoči velikog okršaja: "Sjajan je, ali razbit ću ga"

Tri dana ostala su do borbe Stipe Miočića i Daniela Cormiera, završnog dijela najveće trilogije u povijesti UFC-a, koju oba borca dočekuju uvjerena u pobjedu.

Kada je 18. siječnja 2018. godine protiv Ngannoua treći put obranio naslov UFC prvaka teške kategorije, postavši jedini u povijesti koji je tri puta branio naslov u kraljevskoj kategoriji, Stipe Miočić jasno je poručio:

"To mi u ovom trenutku ne znači ništa, postat ću tata, to je jedino što mi je sada važno. Dobit ćemo dijete."

Njegova djevojčica nedavno je proslavila drugi rođendan i najveća je inspiracija tati Stipi, kojeg sada čeka kompletiranje trilogije protiv Daniela Cormiera koje možete gledati UŽIVO na portalu GOL.hr u noći sa subote na nedjelju.

"Borba je lakša od treninga"

"Treniranje kod kuće me pomalo pomlađuje. Jednostavno je drugačije. Provodim više vremena sa svojom kćeri. Kada odradim trening, mogu je vidjeti. Kada vježbam, ona vrišti 'da-da.' To je naprosto sjajno. Stavlja osmijeh na moje lice."

UFC 252: Miočić vs Cormier VIDEO Stipe Miočić obranio naslov UFC prvaka i definitivno postao najveći teškaš u povijesti! divider

Miočić je opušten i kad priča o novoj borbi sa starim znancem...

"Uzbuđen sam zbog borbe, jer znate, trenirate toliko naporno i borba onda kao da je lakši dio. Ne morate brinuti hoćete li dobiti udarac ili će se netko derati na vas. Samo dođete tamo i radite svoj posao. Sve je poprilično na vama, što god trenirali. Dođete tamo i zabavljate se, čovječe. To je ono što ja radim i sretan sam što ću konačno kompletirati trilogiju. Prošlo je jako puno vremena. Sve je u redu. On je fantastičan borac i sjajan natjecatelj. Nažalost, njegova posljednja borba protiv mene... To je bilo loše."

Posljednje dane uoči borbe s obitelji u Kaliforniji provodi i Cormier...

"Očekujem Stipu u sjajnom izdanju"

"Bio sam odvojen od obitelji zbog trening kampa i to je bilo jako teško, ali večeras smo svi dobili rezultate testa na Covid. Svi smo negativni i osjećam se ležerno doći i družiti se kod kuće. Gledati borbe sa svojom djecom, družiti se još malo sa suprugom..."

gol expired KVIZ o Stipi Miočiću: Provjerite svoje znanje o opakom borcu uoči velike borbe divider

"Očekujem vrlo izjednačenu borbu. Očekujem Stipu u sjajnom izdanju. Očekujem da će vjerovati kako će izaći i pobijediti. No realnost je da ću ga razbiti. Dobit ću ovu borbu. Napravit ću svoj posao kao što sam napravio toliko puta. I podići ću ruku!"

U svojoj rezidenciji u Ohiju Miočić ima posebno mjesto. Spremno za novu pobjedničku uspomenu.

"Ne znam kako ga je moj očuh dobio, ali nekako jest. Razmišljao sam: 'Što ću napraviti s time?'. Nitko to ne koristi. Ali moja majka je došla s dobrom idejom. Čuva sve članke o meni i mojim borbama... Tako da, ovo je mjesto gdje majka sprema razne članke i čuva ih. Ovdje su svi spremljeni. Ima ih jako puno, ali tu su neki od njih."

Kompletiranje trilogije Miočić - Cormier gledajte u noći sa subote na nedjelju na GOL.hr-u, a u nedjelju navečer na Novoj TV.

Quiz Maker - powered by Riddle

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider