FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
uslijedila "tona" lajkova

UFC prvakinja počastila svoje fanove fotografijom na kojoj ima samo pojas na sebi

Brazilka Jessica Andrade počastila svoje fanove fotografijom na kojoj ima samo pojas.

Jessica Andrade (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Novopečena UFC prvakinja Jessica Andrade, koja je do titule stigla svladavši nedavno na UFC-u 237 Rose Namajunas, odlučila je svoje fanove nagraditi fotografijom na kojoj nema ništa na sebi osim novog pojasa, prenosi Fightsite.hr.

Brazilka je uz fotografiju napisala "Jedna vrlo normalna fotografija za ponedjeljak". U samo nekoliko sati objava na njezinom Instagramu je zaradila više od 35 tisuća lajkova, a komentari su uglavnom vrlo pozitivni.

Andrade je na UFC-u 237 drugi put pokušala doći do pojasa UFC prvakinje. Prvi put je ostala kratka protiv Joanne Jedrzejczyk 2017. godine, no drugi put je svoju priliku odlučila iskoristiti. U konačnici joj je slavlje donio brutalan "slam" kojim je nokautirala dotadašnju prvakinju i stigla do najbitnije pobjede u karijeri.

Od kada je stigla u slavni oktagon 2013. godine, Andrade je ubilježila 11 pobjeda i samo 4 poraza. Trenutačno ima niz od četiri uzastopla slavlja protiv "top contenderica" slamka kategorije: Gadelhe, Torres, Kowalkiewicz i Namajunas.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider