FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
prelazi na instagram?

UFC-ovu ljepoticu gledamo možda i posljednji put: Hoće li se vratiti golišavim fotografijama?

Paige VanZant ovog se vikenda bori u izravnom prijenosu na GOL.hr-u.

Galerija Paige VanZant (Screenshot, Instagram) Rachale Ostovich vs Paige van Zant (Instagram) Paige van Zant (Instagram) +2 Paige VanZant (Instagram)

Ove subote na nedjelju od 4 sata ujutro čeka nas uistinu spektakularan UFC 251, na kojem se s nestrpljenjem čeka baš svih pet borbi u glavnom dijelu programa koji prenosimo na GOL.hr-u (snimka na Novoj TV).

Spektakl u Abu Dhabiju predvode dva najbolja borca velter-kategorije, Kamaru Usman i Jorge Masvidal, a osim tri borbe za pojas prvaka vidjet ćemo i žestoki revanš između Jessice Andrade i Rose Namajunas.

Glavni program otvara pak najljepša borkinja UFC-a Paige VanZant. Nju možda neki više znaju po nedavnoj seriji golišavih fotografija koje je na društvenim mrežama objavljivala zajedno sa suprugom, Bellatorovim borcem Austinom Vanderfordom.

Najljepša MMA borkinja svijeta objavila fotografije na kojima trenira i kuha potpuno gola Paige van Zant (Instagram) Rachael Ostovich vs Paige van Zant (Instagram) Paige VanZant (Screenshot, Instagram)

Atraktivnu Paige ovog vikenda možda zadnji put gledamo u našim prijenosima jer joj je ovo posljednja borba prema postojećem ugovoru. Najavila je kako će za sljedeći tražiti više novca i vidjet ćemo što će joj Dana White i prijatelji ponuditi.

''Želim zaraditi dovoljno novca da si mogu priuštiti zasnivanje obitelji. Samo smatram da zaslužujemo biti plaćeni za to što krvarimo. Upravo zato sam za posljednju borbu htjela nekog dobrog. Želim da u UFC-u vide koliko sam ja zapravo dobra. Dugo se nisam borila, ljudi su navikli da radim druge stvari, ali ja sam odlična borkinja i pobjedom protiv Amande Ribas to ću i dokazati'', poručila je VanZant.

Kaže kako je novac dosad zarađen u UFC-u mogla zaraditi i da radi neki normalniji posao. Poznato je da u UFC-u traje sve glasnija pobuna boraca koji tvrde kako ih organizacija premalo plaća s obzirom na astronomske prihode koje zarađuje.

''Volim UFC, želim se i dalje tu boriti, no mislim da svi zaslužujemo zaraditi više'', poručila je Paige.

Nadamo se da ćemo je ipak još gledati u oktogonu te da neće završiti kao ''instagramuša''.

UFC 251, glavni program:

Kamaru Usman - Jorge Masvidal (velter, za titulu prvaka)

Alexander Volkanovski - Max Holloway (perolaka, za titulu prvaka)

Petr Jan - Jose Aldo (bantam, za titulu prvaka)

Jessica Andrade - Rose Namajunas (slamka)

Amanda Ribas - Paige VanZant (muha)

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider