FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
bez stipe miočića...

UFC objavio pet najboljih i najopakijih nokauta u povijesti organizacije

UFC je objavio popis pet najboljih nokauta u povijesti organizacije.

Francis Ngannou protiv Overeema (Foto: AFP) (Foto: Afp)

U završnici godine u kojoj je MMA organizacija UFC proslavila 25. rođendan objavljen je video u kojem je najpoznatija borilačka organizacija izabrala pet najboljih nokauta u povijesti svojih evenata. Riječ je o nokautima koji su istovremeno lijepi i atraktivni, ali i ružni za vidjeti.

Na petom mjestu nalazi se nokaut Edsona Barboze protiv Terryja Etima, koji se dogodio nakon savršeno odrađenog kružnog udarca nogom. Etim je u sekundi zaspao i priči je bio kraj.

Na četvrtom mjestu smjestio se legendarni Anderson Silva, koji je prednjim udarcem nogom nokautirao Vitora Belforta. Bio je to uistinu jedan čudesni, nepredvidljivi udarac Andersona Silve, zbog kojih je postao megazvijezda u svijetu slobodne borbe.

Na trećem mjestu smjestio se nokaut Francisa Ngannoua protiv Alistaira Overeema. Po mnogima je ovo najbolji nokaut u povijesti organizacije, no za UFC je, s obzirom da nije riječ o borbi za naslov prvaka, tek treći najbolji.

Hrvat je veliki hit u LA-u: Društvene mreže ''gore'', obožavaju ga i uspoređuju s najvećima Ivica Zubac (Foto: AFP) Ivica Zubac zakucava (Foto: AFP) Ivica Zubac (Foto: AFP) +4 Ivica Zubac (Foto: AFP)

Ngannou je udarcem "iz pakla" zahvatio Overeemovu bradu, a sve je izgledalo kao na filmu. Čišći nokaut od ovog teško da smo mogli zamisliti.

Na drugom mjestu nalazi se nokaut Chrisa Weidmana, kojim je slavio protiv Andersona Silve i oduzeo mu pojas UFC prvaka u srednjoj kategoriji. Silva se, kao što to često zna raditi, opustio u oktogonu, što je Weidman prepoznao i nasrnuo na njega. Jedan kroše je pogodio bradu Brazilca i poslao ga na tlo.

UFC je na prvo mjesto, pomalo nezasluženo po našem mišljenju, smjestio nokaut Conora McGregora protiv Josea Alda u borbi za naslov prvaka u perolakoj kategoriji. Dogodilo se to nakon samo 12 sekundi borbe, kada je McGregor preduhitrio Alda i ljevicom ga poslao na tlo i potom dovršio s dva udarca šakom.

Šteta da UFC nije prepoznao nokaut Stipe Miočića protiv Fabricija Werduma u borbi za naslov prvaka u teškoj kategoriji kao jedan od najboljih u povijesti. Ako se na popisu našao Weidman i njegov nokaut protiv Silve, onda je mogao tu biti i naš Miočić.

Pogledajte iskrene, ali i urnebesne čestitke sportaša u Dnevniku Nove TV Sportaši čestitaju Božić i Novu godinu Sportaši čestitaju Božić i Novu godinu Sportaši čestitaju Božić i Novu godinu +4 Sportaši čestitaju Božić i Novu godinu

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider