FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Europski termin u srpnju

UFC ljeto na gol.hr-u i Novoj TV: Tri borilačka spektakla u izravnom prijenosu ovog srpnja i kolovoza

Israel Adesanya nastavlja dominaciju na UFC-u 276, okršaj teškaša u europskom terminu u Londonu, druga borba Kamaru Usmana i Leona Edwardsa te mogući šlag na tortu u rujnu ili listopadu.

Uskoro se na gol.hr i Novu TV vraćaju UFC spektakli, prvi, 3. srpnja, predvodi kralj srednje kategorije Israel Adesanya koji je novi izazov pronašao u Jaredu Cannonieru, no ni UFC priredbe koje ćemo prenositi nakon te ne zaostaju s velikim zvijezdama.

Kad je srednja kategorija u pitanju Israel Adesanya je jedan od najdominantnijih boraca u povijesti, izlet u polutešku nije dobro prošao, ali kad je riječ o borcima do 84 kilograma tu mu nema premca i pojas je branio već četiri puta.

Magomedsharipov vs. Bochniak Neočekivano se umirovio jedan od najuzbudljivijih UFC boraca divider

"Znam da sam najbolji na svijetu. Nikad nisam birao laganog protivnika. Birao sam najveće izazove“, rekao je Israel Adesanya.

Idući izazov zove se Jared Cannonier. Čovjek koji je u profi borbe krenuo kao teškaš da bi izdanja karijere pružio u srednjoj kategoriji, nakon 13 UFC borbi dogurao je do borbe za titulu.

"Adesanya, tu sam, spreman sam“, rekao je Cannonier, a Adesanya odgovorio: "Jarede, ti si sljedeći, pazi što želiš…

Ciryl Gane UFC potvrdio svoju prvu priredbu u Parizu, predvodi ju borba drugog i četvrtog teškaša svijeta divider

Europski termin i uzvrat star šest godina

Sunaslovna borba na UFC-u 276 bit će trilogija Alexa Volkanovskog i Maxa Hollowaya, dvojice boraca koji su obilježili vladavinu perolakom kategorijom posljednjih godina.

23. srpnja u europskom terminu u Londonu trebali bi gledati fantastičnog engleskog teškaša Toma Aspinalla. Trenutačno je šesti izazivač teške kategorije, pred sobom ima gorostasnog Curtisa Blaydesa, koji je već dugo top pet borac u kategoriji i fantastičan je hrvač. Nema sumnje, fantastičan okršaj.

Joanna Jedrzejczyk Umirovila se jedna od najvećih ikad: "Volim život, želim biti majka i poslovna žena" divider

I dok je lani triput branio titulu, Kamaru Usman je ove godine malo usporio, nedodirljivi kralj veltera 21. kolovoza ima novi zadatak – Britanca Leona Edwardsa. On u svojoj karijeri u UFC-u ima 11 pobjeda i dva poraza. Jedan od njih od Usmana prije šest godina, je li došlo vrijeme za osvetu?

I za kraj vijest koja se nestrpljivo iščekuje ove godine, možda već u rujnu ili listopadu mogli bi gledati najvećeg poluteškaša i teškaša u UFC-u, Jona Jonesa i Stipe Miočića.

UFC ljeto na gol.hr-u i Novoj TV:

UFC 276: Adesanya – Cannonier, 3. srpnja

UFC Fight Night London: Aspinall – Blaydes, 23. srpnja

UFC 278: Usman – Edwards 2, 21. kolovoza

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider