FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
večeras od 22 na gol.hr-u

VIDEO Vaganje pokazalo što nas čeka: Skoro svi navijaju za Talijana zbog svega što se događalo

Večeras nas čeka UFC spektakl od 22 sata uživo u prijenosu na gol.hr-u te u snimci na Novoj TV.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Pred nama je UFC Fight Night u europskom terminu, točnije večeras od 22 sata. U glavnoj borbi nas čeka zanimljiv okršaj između Paula Coste i Marvina Vettorija, a prijenos gledajte na gol.hr-u od 22 sata te u odgođenoj snimci iza ponoći na Novoj TV.

Čeka nas šest borbi, ali ona glavna je imala predigru koja nam garantira vatromet u kavezu. U kavez ulaze borci koji su poraženi u svojim posljednjim mečevima od apsolutnog vladara srednje kategorije, Israela Adesanyje.

Paulo Costa se nije borio od tog poraza, dakle u posljednjih godinu dana i mnogi ga opet žele vidjeti na koljenima. Često bahati Brazilac opet je mnoge naljuto svojim ponašanjem, ponajviše samog Vettorija koji je bio dosta ''živ'' na vaganju te je na neki način pokušao dati do znanja Brazilcu što ga čeka.

Costa se pojavio u Las Vegasu s nevjerojatnih 96 kilograma, dakle 12 više od dopuštene mase za srednju kategoriju u kojoj su se trebali boriti. Mrtav-hladan je UFC-u i Talijanu objasnio kako ne misli skidati kilograme za tu kategoriju te kako bi bilo najbolje da se bore u poluteškoj.

Vijesti su govorile kako su timovi dogovorili borbu na nekih 88,5 kilograma u catchweightu, no onda Costa ni to nije mogao zadovoljiti pa je na kraju, da borba ipak ne propadne, Vettori pristao na meč u poluteškoj kategoriji (93 kg).

Neki su se UFC borci na Twitteru osvrnuli na cijelu situaciju nazivajući je smiješnom. Svi su an strani Vettorija, čak i Brazilac Gilbert Burns.

Jedva čekamo večerašnji event da vidimo hoće li Vettori uspjeti naplatiti dugove kontroverznom Brazilcu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider