FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
UFC 290

Vaga zadovoljena, sve je spremno za spektakl u Vegasu: Yair pun respekta prema Volkanovskom

Gotovo svi borci zadovoljili su vagu za sutrašnji spektakularni UFC 290.

UFC 290 čeka nas sutra u kasnim večernjim satima, izravan prijenos možete pratiti na našem portalu gol.hr. Uoči subotnjeg spektakla borci su, kao i obično, morali zadovoljiti vagu.

Bo Nickal Nova zvijezda ostala bez protivnika za UFC 290: Odbile ga sve "face iz srednje", prihvatio borac koji se tek trebao izboriti za ugovor divider

Proces skidanja kila nikada nije lak, ali svi borci došli su sa zadovoljavajućom kilažom, osim američkog borca u lakoj kategoriji Jalina Turnera koji je bio 3 pounda preko granice te se odlučio prepustiti 20 % svog honorara protivniku.

Među prvima na vagu došli su glavne zvijezde sutrašnje večeri Alexander Volkanovski i Yair Rodriguez te su s osmijehom na licu bili ispod 66 kila koja je granica perolake kategorije. Sunaslovna borba večeri je revanš između Pantoje i Morena za titulu u muha kategoriji.

Adesanya i Jones VIDEO Jon Jones i Israel Adesanya konačno naletjeli jedan na drugoga: Pogledajte kako je prošao njihov prvi susret divider

''Ovaj tip je zaista dobar. On je jedan od najvećih svih vremena! Stvarno sam sretan što se borim protiv njega'', rekao je Yair za Volkanovskog.

Preliminarni dio kreće u ponoć, a glavni dio u 4:00 sa subote na nedjelju. Reprizu UFC-a 290 možete gledati u nedjelju na Novoj TV u večernjim satima.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider