FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Svi bježe od njega

Nova zvijezda ostala bez protivnika za UFC 290: Odbile ga sve "face iz srednje", prihvatio borac koji se tek trebao izboriti za ugovor

Bo Nickal trebao se boriti protiv Treseana Gorea, ali on je odustao i sad ga očekuje malo poznati Val Woodburn, koji se tek trebao izboriti za svoj ugovor u UFC-u.

Dana White i društvo pobrinuli su se za opasan glavni program na UFC-u 290 Volkanovski - Rodriguez, što nije tako neuobičajeno za međunarodni borilački tjedan.

Međutim, kad je nova zvijezda promocije Bo Nickal ostao bez protivnika za borbu koja je trebala otvoriti glavni program, najpopularnija promocija slobodne borbe morala se dobro pomučiti kako bi mu pronašla novi angažman.

Alexander Volkanovski VIDEO Čudesni Volkanovski brutalno završio Rodrigueza i ostao standard u perolakoj kategoriji UFC-a divider

Tresean Gore morao se povući prije tri dana zbog ozljede, a kad se to dogodilo, Mick Maynard i Sean Selby okrenuli su brojeve gotovo svih raspoloživih srednjaša na rosteru i zaustavili su se tek pri dnu popisa.

Naime, nitko od "faca iz srednje kategorije" nije želio uskočiti samo nekoliko dana prije okršaja s jednom od najvećih nadolazećih zvijezda, trostrukim sveučilišnim hrvačkim prvakom Boom Nickalom, pa su White i društvo pronašli neporaženog Vala Woodburna, otkrio je to Chael Sonnen.

Adesanya i Jones VIDEO Jon Jones i Israel Adesanya konačno naletjeli jedan na drugoga: Pogledajte kako je prošao njihov prvi susret divider

On se tek trebao boriti za svoj UFC ugovor u sljedećoj sezoni Dana White Contender Seriesa u kolovozu, ali sad je dobio priliku napraviti iskorak u glavnom programu jednog od najjačih UFC-ovih evenata.

No to je lakše reći nego učiniti jer ga čeka jedan od najvećih UFC-ovih potencijala posljednjih godina, bivša NCAA zvijezda koja je svoju MMA karijeru započela s omjerom 4:0.

Karate Kid Lucky Punch: Ludi UFC mjesec, mala škola Karate Kida i može li uopće Volkanovski izgubiti divider

Njegov suparnik doduše ima 7:0, ali nije se borio ni izbliza na tako razvikanoj sceni kao Nickal, koji je već jednom otvorio glavni program UFC-ova eventa.

Bilo je to u ožujku, kad je slavio protiv Jamieja Picketta prekidom u prvoj rundi.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider