FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
gledaj uživo na gol.hr-u

Stručni komentator Nove TV i bivši borac najavio spektakularne borbe za titulu UFC prvaka

Još nas samo dva dana dijele to veličanstvene UFC 251 priredbe u Abu Dhabiju.

U noći sa subote na nedjelju UFC donosi pravi spektakl jer konačno će se ostvariti želja Dane Whitea koji je još prije nekoliko mjeseci najavio da će se borbe održati na otoku.

Mjesto radnje bit će Abu Dhabi, točnije otok Yas, a od pet borbi na glavnom programu UFC-a 251 tri će biti za titule. Naravno, cijela priredba bit će održana uz maksimalne kontrole uslijed pandemije koronavirusa.

"Imam otok. Upravo radimo na infrastrukturi. Sve će naše borbe biti održane na otoku", govorio je predsjednik UFC-a Dana White prije nekoliko mjeseci.

Paige VanZant (Screenshot, Instagram) UFC-ovu ljepoticu gledamo možda i posljednji put: Hoće li se vratiti golišavim fotografijama? divider

Iako su se čelnom čovjeku UFC-a tada mnogi smijali otok Yas u Abu Dhabiju spreman je ovog vikenda ugostiti brojne borilačke zvijezde na jednom od jačih UFC-ovih evenata. Najviše se očekuje od borbe Kamaru Usmana i Jorgea Masvidala u velteru.

"Znamo koliko je Usman fizički jak i koliko je izdominirao sve svoje protivnike, ali Masvidal ima svoj background, znamo što je sve sposoban napraviti i ipak vjerujem u njegovu pobjedu", kazao je stručni komentator Nove TV i bivši hrvatski borac Igor Pokrajac.

Kamaru Usman udara Masvidala Usman izdominirao Masvidala i obranio pojas UFC prvaka, Volkanovski "ukrao" pobjedu Hollowayju divider

Usman u ovu borbu ulazi s čak 15 pobjeda u nizu i drugi će put u karijeri braniti naslov u velteru, dok njegov dvije godine stariji suparnik ima 35 pobjeda i 13 poraza.

Do meča Usmana i Masvidala nije trebalo ni doći, jer Amerikanac je dobio priliku tek nakon što je prvi izazivač Burns zaražen koronavirusom. Ali i u njegovom stožeru imaju problema s Covidom 19, jer pozitivan je prvi Masvidalov trener Mike Brown koji neće ni doputovati u Abu Dhabi.

gol expired Masvidal opasno zaprijetio prvaku: "Kada dođe vrijeme, razbit ću mu je.... njušku. Žestoko" divider

"Bitno da je ostatak tima tamo. Nije Masvidal neki početnik i zna se držati taktike", kazao je Pokrajac.

Atraktivan meč trebao bi biti i za titulu u perolakoj kategoriji između Alexandera Volkanovskog i Maxa Hollowaya.

"U prosincu je Volkanovski, borac makednokskih korijena uzeo tu titulu Halowayu. Izdominirao ga je u svim rundama i bio je puno bolji. Sumnjam da će nešto biti drugačije i u ovoj borbi", vjeruje Pokrajac.

gol expired Najopasniji UFC borac sa stilom poletio na jedinstvenu borbu: Osebujna ličnost upustila se u ludi pothvat divider

Bantam kategorija donosi zanimljiv sraz između Petera Jana i Josea Alda za titulu, a iako se neće boriti za nikakve naslove treba izdvojiti i dvije borbe kod žena između Jessice Andrade i Rose Namajunas te Amande Ribas i Paige Van Zant kojoj bi ovo trebala biti oproštajna borba u karijeri.

Sve okršaje moći ćete pratiti u noći sa subote na nedjelju na portalu GOL.hr od 4 sata ujutro, te dan kasnije u snimci i na Novoj TV u večernjem terminu.

gol expired Spektakularan obrat u UFC-u: Masvidal uskočio u borbu za pojas, navijači oduševljeni divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider