FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
prijenos na gol.hr i novoj tv

Masvidal opasno zaprijetio prvaku: "Kada dođe vrijeme, razbit ću mu je.... njušku. Žestoko"

Nadolazećeg vikenda očekuje nas UFC spektakl iz Abu Dhabija s tri borbe za naslov prvaka.

Još u travnju Dana White najavio je da će UFC zakupiti otok na kojem će se održavati eventi najjače organizacije u svijetu slobodne borbe. Prije nepunih mjesec dana postalo je jasno da je izbor pao na otok Yas u Abu Dhabiju.

Od 11. do 25. srpnja tamo će se održati četiri priredbe, a prvi borci i borkinje iz Las Vegasa su posebnim čarter letom stigli u Emirate.

"Što je ovo? Poput saune. Poput saune, osjećaj je kao da smo trenutno u sauni. Ovo je gotovo kao da plivam kroz zrak. Stvarno je vruće", komentirala je Paige van Zant, jedna od najljepših MMA borkinja današnjice.

gol expired Nema kluba u HNL-u koji bolje gura od Osijeka nakon stanke: Liga prvaka je nadohvat ruke divider

Od tri borbe za naslov koje nas čekaju u subotu, najatraktivnija je ona u kategoriji velter između Kamaru Usmana i Jorgea Masvidala.

Nigerijac je dugo čekao na novu borbu, a nakon što je zbog pozitivnog testa na koronavirus otpao Gilbert Burns, prekjučer je potvrđeno da će mu protivnik biti Masvidal.

"Uzbuđen sam što su braniti svoj naslov. U prosincu sam imao zadnju borbu. Trebao sam se boriti u travnju, pa u svibnju, onda u lipnju, i evo nas sad u srpnju. Uzbuđen sam, dugo je trajalo i uzbuđen sam što je borba konačno tu", kazao je aktualni prvak Usman.

gol expired Pornoglumica otkrila kako je propao seks utroje s ruskom zvijezdom: "Nisam mogla vjerovati" divider

Uzbuđenje dijeli i Masvidal. Koji se i ne trudi sakriti netrpeljivost prema subotnjem protivniku.

"Usmana ne mogu podnijeti. Ne mogu podnijeti tog tipa. Kada dođe vrijeme, razbit ću mu je.... njušku. Žestoko."

Prvaka, koji je jedini poraz doživio još prije sedam godina, ne uzbuđuje previše Masvidalova poruka.

"Moj posao je dominirati. I to je nešto što radim jako, jako dobro i zbog toga sam apsolutni svjetski prvak. Obojica znamo što će se dogoditi, svi to znaju."

Diletta Leotta (Instagram) Najpoznatija nogometna plavuša novom fotkom isprovocirala i Ibrin komentar divider

35-ogodišnji Amerikanac nikad se još nije borio za naslov. Atraktivnost kod Masvidala nikad nije bila upitna, no konstantnost je. Činjenica da Usmana svi vide kao favorita posebno ga motivira.

"Cijeli svijet govori da je Usman ovakav ili onakav. No ja kažem - ne, on nije prvak! Ja sam prvak i to ću dokazati. Slomit ću ti volju, slomit ću ti duh, slomit ću ti lice."

Prijenos iz Abu Dhabija pogledajte u noći sa subote na nedjelju od 4 sata na GOL.hr-u. Snimka je u nedjelju navečer na Novoj TV.

gol expired UFC legenda stigla u Dubrovnik i prošetala praznim Stradunom divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider